reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Witaj Miczel. Ja dzisiaj się wyspałam za wszystkie czasy he, he.
To znaczy spałam 2 godziny chyba łącznie bo mój synek miał bardzo wysoką temperaturę i zbijałam mu ją całą noc.
Więc wyglądam dzisiaj tak, że gdybym spojrzała w lustro to napewno by pękło, a i czuję się tak samo.
Witaj Loretko przykro mi z powody synka:-( Ale mam nadzieję, że jest już lepiej? Buziaczki i uściski dla synka i dzielnej mamusi:-):-):-)

reklama
Cześć dziewczynki. Dobrze, że dziś niedziela i można poleniuchować..Loretka moze popołudniu synus da się Ci na chwilkę zdrzemnąć on pewnie też teraz potrzebuje snu żeby szybko wyzdrowieć.

Ostatni cykl mój miał 25 dni...w suwaczku umieściłam 30 - bo zwykle tyle dni cykl miał. Teraz taki apetyt mi nasze dziewczyny zrobiły ze chyba juz w 25 dniu zrobie tescik...wczoraj pobolewał mnie brzuch ja na @...

Ale fajnie, widzę, że fasolki zaczynają "pączkować" :-)
Straaaaszne gratulacje dla Agniesi i kształtu zapachu :-) Mam nadzieję, że za parę dni krechy będą baaardzo wyraźne.
Ja czekam do środy i jak @ nie przyjdzie to wtedy dopiero kupię test.

Czesc kochane!
Klaudia nie dośc, że mamy synków w tym samym wieku to jeszcze testujemy w tym samym czasie...

Ja chyba skuszę się na test jutro (dobrze ze kupiłam kilka na allegro), ale jeszcze nie wiem na 100%... Ja zobię to napiszę napewno.

Witajcie w niedzielę :-)
Ale pogoda dzisiaj jest do d... ;-) Tylko siedzieć ppod kocykiem i popijać herbatkę z cytrynką :happy2: Dzisiaj zaczął się u mnie ZNPM :wściekła/y: i wręcz pogryza bym kogoś z wielką chęcią :-D Ale jakoś sobie z tym radzę. Na razie :cool2:
Zaraz będę uciekać, bo jedziemy dzisiaj na obiadek do teściowej. Przynajmniej będzie się coś działo :happy2:

Trzymajcie się kochane.
Nie mogę się doczekać jutra:cool2: Fajnie się zacznie tydzień od poniedziałku. Będą czerwone śliczniutkie kreseczki :-):-):-)

Spokojnej niedzieli babeczki:-)

Witam w niedziele wszystkie staraczki.Zrobilam dzis jeszcze jeden test z samego rana i wyszedl identyczny jak wczoraj czyli z blada druga kreska, tak wiec wciaz pewna nie jestem i staram sie nie cieszyc za bardzo zeby nie zapeszyc.Na wszelki wypadem kupilam dzis jeszcze 2 i we wtorek rano powtorze, napewno dam znac co i jak.
A dzis widze ze tu strasznie cichutko, chyba wszystkie sie staraja, trzymam kciuki.Ide zaraz sie pzrespac bo z mezem cala noc sie krecilismy z nerwow i jestesmy niewyspani.Caluje i pozdrawiam!!!:happy2:

reklama
Agniesia, nawet jak jest bladziutka 2 krecha, to dzidzia jest! U mnie tez tak bylo, wiec nie pozostaje mi nic innego jak Ci pogratulowac skarbie!!!!

Do góry