reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
Witajcie kochane.

Na początek bardzo Was przepraszam że nie będę teraz mogła tak często się udzielać, ale robię to dla fasolki :-)

Na wizycie było ok. Ginek zrobił USG ale jeszcze fasoleńki nie było widać. Jest to całkiem początek. Za to doktorek pocieszył i pochwalił grubą śluzówkę co wskazuje na ciąże maciczną :-) Wczorajsza beta to 301. Więc całkiem początek. Mam nadzieję że będzie ładnie rosła. Zalecenia lekarza to : leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć. Mam się oszczędzać. Na wszelki wypadek dostałam duphaston 1x1 i Lactovaginal co drugi dzień. Następna wizyta za miesiąc.
Dzisiaj zaniosłam zwolnienie do pracy i powiedziałam szefowi co i jak. Nawet ok przyjął wiadomość.

Postaram się do Was wpadać przynajmniej raz dziennie:-)
Buziam wszystkie i każdą z osobna :-)

Moniczko to pieknie ze jest dobrze :tak: wiec teraz odpoczywaj a zobaczyz ze fasolka bedzie ci wdzieczna ;-).
Pisz nam co tam u ciebie :-D i naprawde sie ciesze ze jest ok :-D

Witajcie .. troszke Was podczytywałam dzisiaj w pracy:-) wiec za duzo zaległosci nie mialam!!
Dzisiaj mialam wspaniala niespodzianke od mezusia .. posprzatal domek i ... chcial sie starac o fasolke;-):zawstydzona/y: jak tylko weszlam do domku hehe

Migotko no pewnoo ze odliczam do testowanka!! juz widze tyle objawow ze ho ho ale nie wiem czy na @ czy na fasolke.. Jakby tu powiedziec troszke przytylam -brzuszek i duzo osob mowi ze dobrze wygladam ehh (moze ze zgrublam;-))

Starająca sie Trzymam mocno kciuki, zeby byly 2 kreseczki:tak::tak:
Monik odpoczywaj .. masz racje dlugie siedzenie przed komputerem nie jest wskazane!! Ale daj znac od czasu do czasu bo my jestesmy ciekawskie istotki;-)
Majeczko Kochana ściskam Cię mocno !!

A ja mam pytanie do dziewczyn ktore robily testy i wyszla jedna kreska...
Ja wlasnie zrobilam wyszla jedna kreska ,ale jak sie tak przygladalam to chyba cos tam widac.Takie jakby zaznaczenie tej kreski,ale trzeba sie przyjrzec...pytam,bo mialam juz takie testy z jedna kreska i nie bylo zaznaczen...macie jakies doswiadczenia ???

Betiinka czy pytasz o testy owulacyjne? Bo jesli tak to pozytywny test owulacyjny ma kreske testowa przynajmniej takiego samego koloru jak kontrolna, a moze byc nawet ciemniejsza.

reklama
Do góry