reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Czarnuszka, gratulacje! I czekamy na fluidki.
Licze tez na to, ze po wtorkowej wizycie u gin, Majeczka przesle wreszcie nieco oficjalnych fluidkow:-).
O tak tylko żeby wszystko było ok:tak:

Już teraz wiem na 100%,że jestem w ciąży!!! Wczoraj w nocy pojechałam z mężem do szpitala, bo miałam bóle podbrzusza i lekkie plamienie. Na usg jeszcze nic nie widać, ale zato BHCG ma poziom 287,4 :-)

Jestem bardzo, bardzo szczęśliwa. Teraz tylko muszę na siebie uważać i dbać o maleństwo pod moim serduszkiem. Tak długo na nie czekaliśmy...

Wiara czyni cuda!!!

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i życzę spokojnego wieczoru.

Gratuluję:-)

reklama
Majeczko, na pewno bedzie dobrze i zalejesz nas tutaj fluidkami:-).
Ewelinko, w takim razie jeszcze raz ogromnie gratuluje. Zycze Ci wszystkiego dobrego! Widac, ze wiosna idzie.

Dorotko jestem z Toba .Jest mi bardzo przykro ,lecz ciagle mam nadzieje ze to pomylka i wszystko sie wyjasni.Modle sie za Ciebie i Fasolke.Badz dobrej nadzieji i nie trac wiary .Pomodl sie napewno sie przyda,i Bog Cie wyslucha bo jestes wspaniala kobietka.Sciskam Cie i caluje

Wtedy co wam pisalam lekarz nie powiedzial mi ze widzi serduszko i ja przeczuwalam
ze mnie oklamal wczoraj inna babka w szpitalu zrobila mi usg i pecherzyk jest i
jest to prawie 7 tydzien a serduszka ona za chiny nie widzi :-(.
Dzis rano chcial mi ten lekarz co oklamal ze jest serce zrobic dzis zabieg
czyli zabrac moje malenstwo :-( ale ja wyszlam na wlasne zadanie wole isc jutro do swojego
gin i we wtorek na zabieg do innego miasta i do innego szpitala :-(.
Wole czekac na SMIERC MOJEGO DZIECKA W DOMU NIZ W SZPITALU :-(
Dorotka, jak mi ogromnie przykro. Przytulam Cie Kochanie i mam nadzieje, ze nie wszytstko stracone.
KONIECZNIE idz do innego lekarza. Na lipcowkach byla ze mna dziewczyna, ktorej lekarze przez 2 tygodnie wmawiali, ze nie ma serduszka. I chodzi teraz z ladnym brzuszkiem. Jak juz byla umowiona na zabieg to okazalo sie, ze jest serduszko. Trzymaj sie Kochanie, calym sercem jestem z Toba.

Zaraz napisze więcej, ale jest nowa zafasolkowana. To Dorau. W dodatku ma termin już na wrzesień. Super, mogła napisać, tym bardziej, że jest blisko mnie na liście, a ja jakoś tak wierzę w jej magię. może będę kolejna. W czwartek mam nadzieję zadziałaś, bo wracam do męża (z delegacji...:tak::-p), a wtedy wg obliczeń mam owu. Jestem pełna nadziei.

I już po weekendzie. Smutno:-( i wesoło:-) tutaj.

Dorotko, tak mi przykro:-:)no:. Modliłam się za Ciebie i fasolkę, może jeszcze nie jest tak źle... Moja ciocia tez miała wyrok, już jej mieli ..., ale poszła jeszcze do innego gina, a on jej dał leki na podtrzymanie i teraz ma syna. Ja bym jeszcze to skonsultowała z innym lekarzem. Trzymam kciuki, by było dobrze:blink:.

Czarnuszka, Ewelinka27, gratuluję dzidzi w brzuszku. Teraz dbajcie o nie, życzę udanej ciąży;-):-):tak:.

A my, tak jak pisałam czekamy na czwartek.:tak: Mam nadzieję, że trafię w sam raz na ten dzień, bo dopiero od czwartku mogę zacząć, bo wtedy wracam, no i oczywiście piątek, sobota też, tak na wszelki wypadek.

Pozdrawiam.

Dobrze dziewczyny, że jesteście tutaj i zawsze można liczyć na ciepłe słowa i otuchę w trudnych chwilach! Właśnie na necie wyczytałam, że do Polski przyleciał pierwszy bocian. Życzę wszystkim nam, aby kolejne zawitały do naszych gniazdek:tak::-D
Gdzie ten bociek, gdzie? Lecę na łowy, upoluję sobie jednego a co? Będę go nad ogniem przypalać, dopóki nie obieca, że dzidziusia mi przyniesie
Już teraz wiem na 100%,że jestem w ciąży!!! Wczoraj w nocy pojechałam z mężem do szpitala, bo miałam bóle podbrzusza i lekkie plamienie. Na usg jeszcze nic nie widać, ale zato BHCG ma poziom 287,4 :-)

Jestem bardzo, bardzo szczęśliwa. Teraz tylko muszę na siebie uważać i dbać o maleństwo pod moim serduszkiem. Tak długo na nie czekaliśmy...

Wiara czyni cuda!!!

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i życzę spokojnego wieczoru.
GRATULUJĘ a fluidki to gdzie?

Pysiu
trzymam kciuki za czwartek

reklama
Dorotko trzymam kciuki z całych sił by okazało się, że jednak serduszko bije. Przytulam.

U mnie @ przylazła dziś, a wyliczyłam sobie że powinna być najwcześniej we wtorek. O tyle lepiej że agresora miałam wczoraj, więc tylko jeden dzień wredności i 2 lub 3 płaczliwości.

Do góry