reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

KasiuJ co u mnie pytasz? no wiec skarbie zalezy gdzie ucho przylozysz,wiec chorubsko jeszcze mnie troszke trzyma ale radze sobie z nim i zwalczam no bo przede mna ostra walka z tym jajcorem co za wielki sie zrobil

reklama
TN3-22358-Au-revoir-A-bientot-A-la-prochaine-Bye.gif

Ostatnia edycja:
Dorotko, właśnie przeczytałam. Bardzo się cieszę i gratuluję.:-);-) Prawie się popłakałam... Modliłam się o to, by było dobrze, no i u nas są teraz rekolekcje i ich patronem jest Św. Józef, jakoś tak o Tobie wczoraj pomyślałam, czuję, że to Jego zasługa. Módl się więc do Niego, a napewno będzie dobrze. Pozdrawiam.:tak::-D

Weszlam dzis do niego z mezem :-) i opowiedzialam mu o wszystkim wiec on na
kozle mnie zbadal :-) i powiedzial ze jest oki a pozniej usg i po sekundzie do mnie
mowi czego apni chce bije piekne SERDUSZKO :-) to ja w szoku niedowierzalam to on
puscil dzwiek SERDUSZKA i jak ono bilo to pojawil sie taki wykres tego serduszka
ale slyszalam bije pieknie jak nie wiem co jestem NAJSZCZESLIWASZA NA SWIECIE :-)
ale mam karegorycznie lezec plackiem bo mam malego krwiaka i mam lezec non stop
.Przepisal mi tez zastrzyki 20 zastrzykow od juztra je bede brala i dobrze bo mam
przyjaciolke pielegniarke i ona bedzie do mnie chodzila bo ja nie moge chodzis rawie wcale
Dziekuje wam dziewczynki za MODLITWY .
Nenius wlasnie dzis pomodlilam sie o wstawiennictwo Jana Pawla II i pomoglo
i wiecie co wam powiem dziwnego ze na poczekalni strasznie dlugo czekalismy z M az nas przyjmie nawet ci ktorzy pozniej od nas przyszli to weszli wczesniej i ja se tak pomyslalam
ze moze specjalnie tak dlugo zcekam bo moze SERDUSZKO sie przez ten czas ukaze

reklama
Tobie to przydałoby się dać lanie na dupsko, ale poczekam te 9 miesięcy, tak nas wystraszyć.

Strasznie się cieszę, że fasoleczka sobie rośnie, a widzisz? Trzeba zawsze mieć nadzieję

Do góry