Mnie zszokował brak ochoty na słodycze, ale trwało to może ze dwa tygodnie
Wcale nie mam ochoty na słodycze... Kiedyś zachciało mi się czekolady. Mąż kupił, ja zjadłam jeden kawałek a on resztę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie zszokował brak ochoty na słodycze, ale trwało to może ze dwa tygodnie
Szybciutko Ci zleciOj juz bym chciala zeby byla 15 poszlabym do tego lekarza i juz wszystko wiedziala a tak to czekac ale juz blizej niz dalej![]()
Dziekuje bardzomam lekkiego stresa ale cos czuje ze bedzie wszystko dobrze jakies takie dziwne mam przeczucie od srodka mowie wam kochane moze to glupie ale jakos tak dziwnie sie czuje
![]()
No dziewczynki dzieki za dobre slowo :-) moj M pozniej dwonil jeszcze raz i rozmawialismy
normalnie bo doszlam do wniosku ze nie ma sie co stersowac dla dziecka to tzreba zrobic:-).
Ja mam dzis nawet dobry chumor i dobrze sie czuje :-)
A na 18,30 dopiero do gina ide i jak tylko o tym pomysle to serce mi bije starsznie
bo boje sie czy fasolka urosla i czy jest dobrze starsznie sie denerwuje choc wiem ze
nie powinnam ale nie umiem :-(