reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Dzięki Julitko, co prawda to prawda:tak:Bardzo miły lekarz, dosyć konkretny, gabinet nowoczesny z odpowiednim sprzętem ( i na całe szczęście n ie miał tych okropnych i paskudnych metalowych wzierników tylko plastikowe). Bardzo delikatny, po prostu super:tak:
A tak jeszcze nawiązując do wczorajszej wizyty, to kurcze ludzie naprawdę mają problemy. Była tam młoda dziewczyna. Kupe lat brała tabletki antykoncepcyjne i raz, jeden jedyny raz zapomniała...i okazało się że jest w ciąży:szok:Biedna, była załamana. I gdzie tu jest sprawiedliwość? Ludzie starają się o maleństwo całymi latami a tu osoba, która nie chciała i na dodatek zabezpieczała się, wpadła:szok:Jest tylko jedno wytłumaczenie-tak miało być i już.
Super slonko ze trafilas na konkretnego i do tego delikatnego lekarza :tak: nie wielu teraz takich :-( dokladnie slonko widocznie tak mialo byc bo ja tez nie widze innego wytlumaczenia na ta cala sytuacje niestety a sprawiedliwosc hm.... w takich przypadkach nie ma jej wcale :-( ale coz trzeba byc cierpliwym :) :-p

reklama
Dobra, dodałam link do zdjęcia w podpisie:tak: Teraz widać;-)

Dorotko, widziałam serduszko jak bije i aż się popłakałam...To takie cudowne uczucie:tak:Lekarz powiedział, że wszystko jest ok, nie muszę brać żadnych leków tylko Folik, nie ma żadnego śladu po plamieniu ( powiedział, że w taki dziwny sposób organizm mógł zareagować na ciąże). Tylko kazał spać na brzuchu z powodu tego tyłozgięcia. Dostałam nr tel. na USG genetyczne i skierowanie na badania krwi i takie tam. Jestem bardzo zadowolona z tej wizyty i znacznie spokojniejsza:tak:

gratuluje ci z całego serca :tak: piękne zdjęcie, oh jak bym chciała kiedyś miec takie własne :zawstydzona/y: ale piekne jest, teraz tylko dbaj o siebie , buźka:-D

Lunia piekna ,cudowna fasoleczka ciesze sie bardzo ze wszystko jest ok.
Mysle ze ja i pozostale Staraczki juz niedlugo tez sie beda mogly cieszyc takim widokiem .:tak:Dbaj o WAS
Marzenixx na Ciebie Kochana tez przyjdzie pora i bedziesz sie mogla nacieszyc tym widokiem Wlasnej fasolki:tak:

A tak wogole to Witam sie goraco ze wszystkimi Dziewczynami:-)Buzka:-)

Mysle ze ja i pozostale Staraczki juz niedlugo tez sie beda mogly cieszyc takim widokiem .:tak:Dbaj o WAS
Marzenixx na Ciebie Kochana tez przyjdzie pora i bedziesz sie mogla nacieszyc tym widokiem Wlasnej fasolki:tak:

Ja wierzę z całego serca, że już niebawem wszystkie będziecie się cieszyć swoimi fasolkami:tak:Jestem tego pewna na 1000%. i życzę Wam tego serdecznie:tak:

witam :tak: napewno na kazda z nas przyjdzie pora i bedziemy sie cieszyly takim widokiem :tak::-Dbuziaki

Cześć dziewczynki,

z katarem Daruńki nie jest źle, dostaje psikacza do nosa i o dziwo nawet ładnie śpi :-)

Nenius Kochana Ty chyba znasz sie na tych wszystkich cyferkach i nazwach hormonow ,bo mam tego cale 3 stronki.Moze bys mnie troche oswiecila:-);-)

Obawiam się, że mnie przeceniasz, ja się na hormonkach nie znam wcale - nigdy nie robiłam sobie badań hormonalnych :no:, zapytaj Loretkę - ona jest specjalistką w tej dziedzinie ;-)

Nenius, mrowki podobna nie lubia soli, posyp troszke tam gdzie je widzialas moze pojda sio..

wiem o tym i stosuję :tak:, wczoraj wieczorem zamiast odpoczywać to sprzątalismy kuchnie przez te paskudztwa no ale dzisiaj rano były tylko jakieś niedobitki, ciekawe co będzie jak wrócę do domu :baffled:

nenius moja teściowa na mrówki używa proszek do pieczenia

ja też używam :tak: (obeznana jestem w temacie hihihihi)

Juz jestem kochane ( albo dopiero). Widziałam moje maleństwo !!!!Pierwszy raz!!!A bicie serduszka to chyba najwpanialsza rzecz na świecie:tak:Jestem taka szczęśliwa!!!!Wszystko jest ok, mam następną wizytę za 2-3 tygodnie. Aha według USG to 8 tydzień:-)Termin mam na 20-23 listopada:-)

Super Luniu, bardzo sie cieszę :-D a dzidzia śliczna :tak::tak::tak:

Nenius, a Ty się jeszcze nie starasz, jeśli mogę zapytać... (a czemu pytam??, bo Ty pry mnie na magicznej liście jesteś...:tak::-p:sorry2::laugh2:

No kochana Pysiu, na mnie to Ty na razie nie licz - prędzej ja się od Ciebie zarażę za jakis czas :-D. A powodów jest kilka. Po pierwsze ja już dawno temu założyłam sobie, że staranka zacznę tak mniej więcej od wakacji - chciałabym bardzo wiosenną dzidzię :tak:(wcześniej miałam szczepienie przeciwko żółtaczce, musiałam przepracować rok w nowej pracy...) a teraz oprócz tych moich założeń doszły problemy zdrowotne, okazało się, że mam problem z krzepliwością krwi (co prawdopodobnie było przyczyną bardzo poważnego zagrożenia poronieniem w ciąży z Darią), zostałam skierowana do Instytutu Hematologii i tam mają mi niedługo przeprowadzić szczegółowe badania w celu zdiagnozowania choroby (prawdopodobnie jest to dziedziczna choroba po moim tacie - choroba von Willenbranda czy jakoś tak). Nie jest to nic strasznego, nie przerażaj się ;-) - wyleczyć się tego nie da ale dostanę w razie czego specjalne zalecenia na wypadek ciąży/zabiegu/operacji...i będzie ok :tak: No, w każdym razie do czasu zdiagnozowania dostałam zakaz od lekarza na zafasolkowywanie :tak:

reklama
Do góry