reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
Muszę iść na miasto kupić kolejny prezencik dla świeżo upieczonej mamusi :-D
jutro idę w odwiedziny do kolejnej koleżanki która urodziła na Wielkanoc śliczna dziewuszkę :tak: Już się nie moge doczekać:-D Uwielbiam takie maluszki, najchętniej bym tak wytuliła że aż pewnie udusiła :-D
Ja tez kupowalam prezenty :tak: moje dwie kolezanki uroszily coreczki, obie przedwczoraj :laugh2: ale sliczne dziewczynki :tak: jedna Amelka a druga Natalia :tak:

moja mala sliczna Zuzanka obok:-) tzn coreczka mojej ukochanej Przyjaciolki:tak:ma juz roczek i siedem miesiecy i jest cudownaa:-):-):-)
śliczniutka dziewczynka :laugh2::tak: mała ksieżniczka

Dziewczyny!

Rzadko tu zagladam ale potrzebuje Waszej pomocy. Jesli na tescie wyszla bardzo bladziutka druga kreseczka, czy to napewno oznacza juz ciaze ? Zaznacze ze ta kreseczka jest naprawde bladziutka, ale widoczna. Bo ja juz mam metlik w glowie :baffled: Pomocy.

Dziewczyny!

Rzadko tu zagladam ale potrzebuje Waszej pomocy. Jesli na tescie wyszla bardzo bladziutka druga kreseczka, czy to napewno oznacza juz ciaze ? Zaznacze ze ta kreseczka jest naprawde bladziutka, ale widoczna. Bo ja juz mam metlik w glowie :baffled: Pomocy.

Myślę, że to oznacza fasolkę :-).
Podobno intensywność kreseczki zależy od poziomu hormonu ciążowego. A jego stężenie jest indywidualne.

GRATULUJĘ:tak:

Luczynka powtórz test za 3 dni. Ja dziś czuje się fatalnie- mam straaaaaaaaaszne mdłości, ale nie z powodu boba ( taką mam nadzieję). Właśnie zaparzyłam miętę - może żołądeczek sie uspokoi. I kicham.... oj jakies choróbsko pewnikiem. Pozdrawiam

Dziewczyny!

Niktosiaaa - zdróweczka Ci życzę!!!

U mnie taka bledziutka kreseczka oznaczała ciążę :tak::tak::tak:. Powtórz test za kika dni albo zrób betę :tak:

Nenius to czeka Cie chyba prawdziwa batalia z tymi szkodnikami:-Dja gdzies czytala ze jak mrowki wejda do domu to nie wyniosa sie przez nastepnych 7 lat ,moga tylko na jakis czas sie ukryc przed srodkami ktorymi chcemy je wygonic ,ale i tak jak sie na horyzoncie uspokoi bo my myslimy ze juz sobie poszly to one wtedy znowu wylaza na powierzchnie:szok:ale nic Kochana to tylko pewnie glupie zabobony,jak Ty sie za nie wezmiesz to pojda pedem i beda omijaly twoj domek z daleka:-D:-D:-D:-Dbuziam

Przepraszam ja sie jeszce nie przywitalam :zawstydzona/y:Dzien doberek moje Kochane!!!!!!!!!!
Luczynka ja tam sie na tych testach wogole nie znam ,bo mi niestety jeszcze nigdy nawet taka bladziutka nie pokazala,ale z tego co wiem to pewnie to wczesna ciaza,bo Nenius tez taka miala i teraz ma Sliczna corcie wiedz trzymam kciuki i dbaj o Siebie
Kasiu wiem ze Ty zapracowana teraz jestes ale daj chociaz znac co tam czy nadal suchutko:-):-):-)buziam

Nenius to czeka Cie chyba prawdziwa batalia z tymi szkodnikami:-Dja gdzies czytala ze jak mrowki wejda do domu to nie wyniosa sie przez nastepnych 7 lat ,moga tylko na jakis czas sie ukryc przed srodkami ktorymi chcemy je wygonic ,ale i tak jak sie na horyzoncie uspokoi bo my myslimy ze juz sobie poszly to one wtedy znowu wylaza na powierzchnie:szok:ale nic Kochana to tylko pewnie glupie zabobony,jak Ty sie za nie wezmiesz to pojda pedem i beda omijaly twoj domek z daleka:-D:-D:-D:-Dbuziam

taaaaaa, też o tym słyszałam :tak: - u nas to byłby już jakiś 3 rok, chyba...No dobra, to niech teraz nastanie ten etap przyczajenia bo mam ich juz szczerze dość ;-)

reklama
Witajcie dziewczynki:-)
Piękny dzionek dzisiaj mamy:tak:Słoneczko świeci, aż lepiej się czuję:tak:dzisiaj prawie żadnych nudności i zero wymiotów:tak:

Nenius, dasz radę tym okropnym potworkom:tak:

Niktosiaaa, życzę zdrówka:-)

Julitko, gratulacje dla koleżanek.

Wczoraj wieczorkiem nawiedzili nas goście i spędziliśmy bardzo miło czas. Mieliśmy nic nie mówić na razie o maleństwie, ale sami się zorientowali:-DW połowie rozmowy zrobiłam się zielona i musiałam uciec do toalety:zawstydzona/y:;-)

Pozdrawiam serdecznie. buziaczki kochane:-)

Do góry