reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Asus rozumiem, ze jestes rozczarowana, ale po to to forum jest zeby sobie pomagac i wymieniac sie dosiwadczeniami co nie znaczy ze zawsze uzyska sie odpowiedz w minute ;-)
Nie znam sie na pecherzykach ani nie mam doswiadczenia z testami owu.
Wydaje mi sie, ze nie powinnas rezygnowac tak szybko i dzis jeszcze zadzialac. Skoro wczoraj tescik owulacyjny nie wyszedl pozytywny i lekarz tez zalecil zeby dzis poczynac staranka to moze jednak nie wszystko stracone.
A co do bolow to moze faktycznie tak byc ze wczesniej nie zwracalas na nie uwagi i przez to moze byly tez mniej odczuwalne niz teraz jak sie na nich skupilas
Powodzenia

a tak wogole to witam staraczki, ja sie rowniez zaczelam starac o kolejna dzidzie
czekam niecierpliwe na @ a raczej na to zeby jednak nie przyszla ;-)
jak narazie boli mnie podbrzusze i czesto latam siusiu, cycuchy sa jakby pelniejsze i czaem bola, ale sama nie wiem czy sobie tego nie wmawiam
przyznaje sie ze niewytrzymalam i zrobilam test :zawstydzona/y: wyszedl negatywny
do @ zostal 1-2 dni, zobaczymy

reklama
Asus nie smuc sie i nie obwiniaj nas:-( Kazda z nas była kiedyś tą poczatkującą i pomagamy sobie jak tylko możemy a czasami i po dwa trzy razy powtarzamy posty zeby uzyskac odpowiedz bo poprostu mozna nie zauwazyc pytania:sorry2:
niczka dobrze mówi moze jeszcze nie zapozno jest w tym cyklu na staranka:tak:prubuj:tak:
cześc wogólewszystkim dziewuchom:-)

Witajcie dziewczynki :tak:
asus nie zamartwiaj się tylko do dzieła kobietko skąd wiesz ze wszystko stracone!!!? i tak jak pisze Marzenixx to ze nie otrzymałaś od razu odpowiedzi to nie znaczy ze nikt nie chciał jej tobie udzielić!!:sorry2: głowa do gory i bądź dobrej mysli!
bablyss widze ze też swoje przeżyłaś ... ja mam doła od wczoraj ze mąż juz nie wie jak ze mną rozmawiać ale jakos musze to przeżyć :-(
trzymam kciuki żeby to była fasolka kochana bo wsio na to wskazuje!!!! :blink:
tikanis kobitko odezwij sie!!!! jak sie czujesz, wiesz juz coś???? nadal trzymam za ciebie kciuki :tak:
niczka może test po prostu za wczesnie zrobiłaś! oby ta @ nie przyszłą!!!! :-D
niech ten dzień szybko sie skończył i jutrzejszy też!!! a w piątek na działeczkę :blink:

Marzenixx ja mam dołka z powodu taty (jutro 2 rocznica) a no i napewno w tym wszystkim też chodzi i o bąbelka .... wszystko sie lączy jak człowiek odczuwa brak innej osoby to nasila sie chęc jakby zastopienia ... dania tej miłości nowemu czlonkowi rodziny... mam nadzieje ze dobrze mnie zrozumiałas?! :-(

Marzenixx ja mam dołka z powodu taty (jutro 2 rocznica) a no i napewno w tym wszystkim też chodzi i o bąbelka .... wszystko sie lączy jak człowiek odczuwa brak innej osoby to nasila sie chęc jakby zastopienia ... dania tej miłości nowemu czlonkowi rodziny... mam nadzieje ze dobrze mnie zrozumiałas?! :-(

tak tak dobrze cie zrozumiałam:-( strasznie mi przykro z powodu twoje taty, naprawdę , nawet nie wiem jakich słów użyć by choc troszkę ci ulzyć:-( nie wyobrazam sobie tego co czujesz bo jeszcz nic takiego nie przeszłam, ale współczuje ci bardzo..:-( i masz racje ze tak jest ze jak odczuwamy brak czegos lub kogos to chcemy zastapić to puste miejsce i obdarzyc kogoś miłością..:zawstydzona/y:nie smuc się proszę... nic nie dzieje się bez przyczyny w naszym życiu, widac tak musiało byc...ale głowka do góry...

Cześć dziewczynki
Byłam rano na badaniu prolaktyny i estradiolu, w piątek mam wyniki.

Asus z tymi testami owul to różnie jest niby moja gin mówiła, że można stosować. Ja robiłam w jednym cyklu i wyszło dziwnie bo jednego dnia miałam kreskę taką samą jak kontrolną na drugi dzień była bladziutka a w kolejnym dniu mocniejsza niż kontrolna. A ze śluzem to jest tak, że czasem go nie ma na zewnątrz a w środku jest wystarczająca ilość.

Marzenixx widzę, że wielki dzień coraz bliżej :-)
Dziś mam 2dc czekam na wyniki i do dzieła

Marzenixx dziekuje Ci sloneczko za te słówka otuchy!;-) nawet nie sądziłam że tak mnie weźmie ten dołek, z rególy jestem zdania tak jak pisałaś ze nic bez przyczny sie nie dzieje wodać tak miało być! a tu jakos tak mnie wzieło hmmm .... oby szbciutko mineło bo nie jestem w stanie na niczym sie skupić i gadać mi sie nawet nie chce mozna powiedzieć ze zamykam sie w swojej jaskini! :dry:
lepiej kochana opowiedz jak przygotowania do slubu idą bo to taki fajny emocjonujący okres!! :sorry2:

Marzenixx widzę, że wielki dzień coraz bliżej :-)

tak tak coraz bliżej, a ja na samą myśl chociażby o wiązance że musze wybrać to sie stresuję:baffled: nie wiedziałam ze tyle z tym roboty i że tak mnie stres będzie zjadał:baffled: musze sukienki iśc szukać a moja świadkowa w szpitalu była na zabiegu bo jej sie ropien od zęba zrobił, wyglądała jak chomik i musieli jej wyciąć ale przez szyje bo inaczej nie dało rady, wiec dopiero dzis ja wypuścili ale jeszcze nie zszyli jej tej dziury bo ma jej niby cos tam wyciekac:szok: w każdym razie bedziemy szukać sukienki od poniedziałku :tak:

reklama
właściwie sukienke mam juz wybrana tylko zeby dało rade jeszcze ja ściągnąc a jak nie to pojade gdzie do wawy albo nie wiem :) wklejam wam fotki dwóch wybranych:-)

Do góry