N
Niktosiaaa
Gość
Dobrze, zatem z innej beczki:-). Czy macie już imiona dla przyszłych fasolek

U mnie dziewuszka na 100% bedzie Ula, a synek MOżE Nikodem lub Alek ( to chyba od Aleksandra)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesli o mnie chodzi to ..pudlo:-(To na pewno @.....za duzo tej krwi na to ,zeby byla to implantacja....
Tak sie tylko zastanawiam, do ilu dni ma mi sie zamiar skrocic cykl???Oszaleje chyba.....
Ho Ho tydzień już bez papierosa:-) Zaoszczędziłam ok 50 zł ( SLIMY ok 7 zł). Ja to oszczędna kobitka jestem, no nie?????????![]()
Ja się fatalnie czuje. Wstała a jestem zmeczona. jestem rozojarzona - wczoraj wlałam płyn do podłogi do miski do której wyjmuje pranie. Może to depresja po odejsciu MaLUTKIEJ................ Minęło niby 8 miesiecy, ale moze to przychodzi później:-(
Witajcie kochane:-)
Wyplakalam sie wczoraj Wam i koledze malzonkowi.A ten sie tak przejal,ze jutro jedziemy prawdopodobnie kupic mi nowy aparat i obiektyw:-)Fotografia to moje hobby:-)Wiedzial,ze chce nowy sprzet i chcial mi go kupic,powiedzial,ze jak sie zajme ''rozpracowywaniem''nowego aparatu to moze nie bede miala tyle czasu na myslenie:-)
Pozdrawiam cieplo i zycze milego dnia.
Dobrze, zatem z innej beczki:-). Czy macie już imiona dla przyszłych fasolekU mnie dziewuszka na 100% bedzie Ula, a synek MOżE Nikodem lub Alek ( to chyba od Aleksandra)
agbar77 super ja tez kocham fotografie..jaki bedziesz miec sprzet bo ja mam canon 350d teraz musze dokupic obiektyw makro.jak jest mi smutno to sobie fotografuje przyrode i dziedziaczka sasiadow, czasem ludzi na targu w szale zakupowym-fotografia daje mi odprezenie i sprawai ze nie mysle o innych rzeczach tylko skupiam sie na zdjeciach...
A imiona kiedys juz pisalam-synek Piotruś, coreczka Agnieszka..Proste tradycyjne, polskie...
helo helo;-)
ja dziś wciąż złabrzuch pobolewa, cycuchy jakby mniej, zgage jeszcze do tego dostałam od bułki i o!
znowu niewyspana i marudząca od rana :-(
ale pozdrawiam wszytskie kobity oby u was dobry humor i dzień był
buziolki![]()
nie wiem czy dobrze robimy przytulajac sie z mezulkiem codziennne ale stwierdzilam ze skoro mamy ochote po co sie wstrzymywac i stresowac...a wy jak sadzicie??