reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Ja za każdym razem idę do wc to mnie korci żeby zrobić test :zawstydzona/y:
Już kiedyś pisałam, że szkoda, że nie ma światełka np. w pępku-,zielone jesteś w ciąży, czerwone nie było by dużooo prościej :-)

Ostatnia edycja:
reklama
No no dziewczyny, ciewkawa jestem czy to prawda z tymi podpaskami ???
Ja z ostania @ kupilam sobie 5 paczek pierwszy raz w zyciu ( zawsze kupuje gora 2 poaczki ) bo ciagle zapominalam kupic sobie przed terminem ( bo wkoncu nie mam reguralnych @, czasami wogole jej nie mialam ) i biegal moj M do sklepu na ostatnia chwile :sorry2:
W kazdym badz razie ,milego dnia dziewczynki ja zmykam do pracy, a tak mi sie nie chce, ulewa za oknem :baffled::wściekła/y:
Papapapapapapapapa.....

TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA TESTUJACE JUTRO RANO... ;-):tak::laugh2:

kingus- hehe z tymi podpaskami to fajnie,,, ja kupilam sobie nowa paczke,, chyba jedna zuzylam:)... atak narazie lezy...aaa i jeszcze mam paczke tamponow.. wiec jakis tam zapas jest:)
:laugh2:

jak już tak szuakmy co sprzyja fasolce to podobno też zmiana miejsca:tak: hehe może kochane jakis hotel zarezerwujemy w następnych cyklach:-D

Ja za każdym razem idę do wc to mnie korci żeby zrobić test :zawstydzona/y:
Już kiedyś pisałam, że szkoda, że nie ma światełka np. w pępku-,zielone jesteś w ciąży, czerwone nie było by dużooo prościej :-)

Wiesz co kingus ja tez tak mialam ze zrobieniem testu a tym razeem jakos mnie nie korci zrobic wczesniej niz dopiero we wtorek, no moze w poniedzialek :sorry2:
Ostatnio mojkolegasie pytal czy nie ma takich testow ktore wykryja ciaze na drugi dzien od przytulanek :laugh2::laugh2::laugh2: ale sie usmialam, stwierdzil ze my kobiety mamypecha ze tak dlugo musimy czekac z niecierpliwoscia na ta wiadomosc :baffled::dry::sorry2:
dobra ja juz naprwade zmykam, papapapapa

Cześć Dziewczynki!:-)
Mam nadzieję, ze przyjmiecie do grona staraczek kolejną "nakręconą"... podczytuję Was już od jakiegoś czasu i strasznie tu u Was miło...

Właśnie zaczynamy z mężem trzeci cykl, biorę kwas foliowy, zaczęłam mierzyć temperaturkę i ... czekam:tak:, mam tylko nadzieję, ze mój mąż nie rozmyśli sie za szybko jak to było ostatnim razem... najpierw namieszał mi w głowie, ze robimy drugiego dzidziusia, a potem powiedział NIE, wredny... i tak minął prawie rok.. a teraz znowu "pracujemy" nad kolejnym (drugim) bobaskiem...

Co do testów, to ja czekam zawsze na @, nigdy nie robię wcześniej, chyba należe do tych bardziej cierpliwych...

3mam kciuki za wszyskie staraczki...

ja sie zastanawiam czy jutro testowac :confused: moze wytrzymam troche dluzej, rano jestem tak zamulona ze nie mysle o testowaniu psychoza zaczyna sie w pracy za duzo mysle , teraz tez mnie korci choc wiem ze to bez sensu wystrczy poczekac do jutra czy sie @ nie rozkreci, kurcze ciagle mam nadzieje ze nie :no: dzis nawet szefowa stwierdzila ze przytylam na twarzy cos czuje ze to nie fasolka z tym wielkim brzuszkiem tylko przez to dbanie ostatnio o siebie poprostu przytylam ciesze sie z jednej strony bo mi tosie przyda tylko cholercia czemu teras i mi to nadziei narobilo
\lilu licze ze te podpaski to prawdziwy twoj objaw hehe trzymam kciuki , ja tym razem nie zrobilam zapasów :-(

Cześć Dziewczynki!:-)
Mam nadzieję, ze przyjmiecie do grona staraczek kolejną "nakręconą"... podczytuję Was już od jakiegoś czasu i strasznie tu u Was miło...

Właśnie zaczynamy z mężem trzeci cykl, biorę kwas foliowy, zaczęłam mierzyć temperaturkę i ... czekam:tak:, mam tylko nadzieję, ze mój mąż nie rozmyśli sie za szybko jak to było ostatnim razem... najpierw namieszał mi w głowie, ze robimy drugiego dzidziusia, a potem powiedział NIE, wredny... i tak minął prawie rok.. a teraz znowu "pracujemy" nad kolejnym (drugim) bobaskiem...

Co do testów, to ja czekam zawsze na @, nigdy nie robię wcześniej, chyba należe do tych bardziej cierpliwych...

3mam kciuki za wszyskie staraczki...
witam serdecznie , powodzonka przy staranka i oczywiscie jak wszystkim nie zycze Tobie bys tu długo z nami była ;-)

reklama
heh adolfina ja od owulacji przytyłam 4 kg i co ty na to??? sprawdzone na 2 wagach, wazyłam przed 52 kg, teraz 56 ..nic szczególnego do diety nie dodałam, to chyba psychika.albo zbliżający sie @..chociaz musze wam sie pochwalic ze w pierwszej ciązy przytylam 23,8:szok:ale schudłam po 3 miesiacach od porodu 28:-D

Do góry