Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

- w końcu do nas wróciłaś.... nie martw się na zapas wszystko będzie ok zobaczysz.... ;-) do poniedziałku zleci szybciutko i napewno zobaczysz swoją kruszynkę..... 
;-) i efekty jakie 

jak widzisz fluidków ostatnio brak, nowych fasoleczke też.... kochana także liczymy na Ciebie, oj liczymy....
Dzięki Calla za pamięć... jestem, czytam, ale nie mam czasu na odpisywanie... mój synek w sobotę kończył 2 latka i miałam urwanie głowy przez kilka dni... ale teraz myslę że będe częściej pisać...Coś naszej Elisabeth ostatnio nie widać......:-(
Elisabeth witaj...;-)
Kochana a na co ten wiesiołek?... może i ja zakupie jesli to w czymś pomaga.... bo mnie też kolejny cykl czeka......

. Z każdą z Was przeżywam smuteczki i radości. Za każdą trzymam kciukasy i bardzo cieszę się z nowych fasoleczek, a że uczuciowy ze mnie człowieczek to nie raz nad Wami sobię popłaczę
. Kinguś przytulam mocno i dopinguję w nowych starankach. Katarzynka nie martw się Kochana usg już nie długo i napewno wszystko będzie super zobaczysz
. Tikanis zdjęcia są przećudne jesteście naprawdę piękną parą. Imagination niecierpliwie czekam na wieści z Twojej dziesiejszej wizyty na usg:-).Dziewczynki ujawniać się kto teraz testuje ????? :-):-):-)
. Bolą mnie cycuchy, w krzyżu miałam wczoraj bardzo silne bóle, że nie mogłam w nocy spać a dziś odczuwam już charakterystyczne skurcze w podbrzuszu
, wię w czwartek z rana przywitam wredną @:-(. Załapałam dołka:-