Jezu a mój humor diabli wzieli...połaziłam troche i  mnie połamało totalnie...kręgosłup do wymiany, boli...byłam z wika na spacerku i ledwo z bólu łaziłam...teraz leżę i jest lepiej...ale to drugi weekend z bólem w łóżku...korzonki i owulacja tydzień temu, nieznosny ból krzyża w tym....może ja się nie nadaje już do niczego taki ze mnie stary dziad...
ale generalnie juz kiedyś tak miałam, że myslałam, ze mam chore korzonki a to było zapalenie nerki...więc trochę się boję........

ale generalnie juz kiedyś tak miałam, że myslałam, ze mam chore korzonki a to było zapalenie nerki...więc trochę się boję........

Ostatnia edycja: 

Zakupiłam też witaminki FALVIT M dla kobiet w ciąży i karmiących, ponoć rewelka jest :-) i gratis dostałam krem ujędrniajacy do piersi:-) hehe
 Zakupiłam też witaminki FALVIT M dla kobiet w ciąży i karmiących, ponoć rewelka jest :-) i gratis dostałam krem ujędrniajacy do piersi:-) hehe

i zaden kretyn nie przyszedl po wypadku i nie poinformowal moja mame ze moj brat mial wypadek
 i zaden kretyn nie przyszedl po wypadku i nie poinformowal moja mame ze moj brat mial wypadek  Sasiad przyszedl sie zapytac jak z synem bo uslyszal jak szeptali przed klatka ze Marcin mial wypadek a moja mama takie oczy bo o niczym nie wiedziala
 Sasiad przyszedl sie zapytac jak z synem bo uslyszal jak szeptali przed klatka ze Marcin mial wypadek a moja mama takie oczy bo o niczym nie wiedziala  3maj się Maleńka
 3maj się Maleńka  

. Zirytowałam się i zmieniłam temat..
. Zirytowałam się i zmieniłam temat..