Madzio1980
Czerwcowa Mama '09
Witajcie Kochane!

Ja dziś zauważyłam u siebie lekko beżowe upławy (bardzo mało, ale jednak) i zaczełam sie strasznie martwić
 , a wizyte u gina mam dopiero za dwa tygodnie
, a wizyte u gina mam dopiero za dwa tygodnie . Nie wiem co robić:-(.
. Nie wiem co robić:-(.

Ja dziś zauważyłam u siebie lekko beżowe upławy (bardzo mało, ale jednak) i zaczełam sie strasznie martwić

, a wizyte u gina mam dopiero za dwa tygodnie
, a wizyte u gina mam dopiero za dwa tygodnie . Nie wiem co robić:-(.
. Nie wiem co robić:-(. 

ja juz sie nie nastawiam tak mocno
 ja juz sie nie nastawiam tak mocno  na fasolke,bo niby jakies krwawienie jest. ja juz mam takie schizy ze testowala bym 3 razy dziennie!!! a jak wstawic ten suwaczek???
 na fasolke,bo niby jakies krwawienie jest. ja juz mam takie schizy ze testowala bym 3 razy dziennie!!! a jak wstawic ten suwaczek??? 

Jeszcze to do mnie nie dociera. Teraz czas na wizytę u gina, tylko nie mam pojęcia, kiedy mogę się do niego wybrać, żeby mógł mi na usg potwierdzić ciążę? Test robiłam wczoraj, czyli w pierwszym dniu spodziewnej @. Martwi mnie tylko to, że bardzo boli mnie brzuch :-( Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i przesyłam moc fluidków
 Jeszcze to do mnie nie dociera. Teraz czas na wizytę u gina, tylko nie mam pojęcia, kiedy mogę się do niego wybrać, żeby mógł mi na usg potwierdzić ciążę? Test robiłam wczoraj, czyli w pierwszym dniu spodziewnej @. Martwi mnie tylko to, że bardzo boli mnie brzuch :-( Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i przesyłam moc fluidków 
 (ale podejrzewam ze to zasluga Castagnusa bo lagodzi PMS)
(ale podejrzewam ze to zasluga Castagnusa bo lagodzi PMS) 
		 cale zycie tak mam
 cale zycie tak mam  

Wielka radość :-)
 Wielka radość :-)
		 Oby....
 Oby....