Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja widzenie udałoa może jednak Wy go widzicie?

dzieki nenusHej dziewczynki, jak Wy dużo piszecie
super!!!!!!
oj, trzymam kciki.

biedne maleństwo ale trzeba wierzyc ze lekarze znajda przyczyne i wszystko bedzie w porządkuA ja Was proszę o modlitwę bo córeczka mojego męża brata jest w szpitalu a nie ma jeszcze 2 tygodni, lekarze na razie nie wiedzą co jej jest.
napewno sie za nia pomodle!Eve mama nadzieję, że kwiecień sie zmieni na styczeń i że bedziemy razem na placyku zabaw na gołąbkach z maluszkami niedługo szalec:-).
ale by bylo super! i dobrze wiedziec ze bedzie ktos znajomy bo kolo mnie to nie ma na co liczyc myslalalam ze czekaja mnie juz samotne spacerki 

Madzio a jak ty sie czujesz? szczęśliwa? :-)
, więc nie o mnie chodzi
. Ja nie jestem jeszcze mamą, ale w niedzielę zobaczyłam upragnione dwie krechy
. W piątek wizyta u gina, a czuję się średnio
Madzio1980 a co to jest ta cytomegalia;-)
Witajcie
Kochana trzymam kciuki, żeby się udało. Nam udało się dopiero w cyklu w którym zastosowałam testy owu i to już za pierwszym razem
. Życzę aby i Tobie się tak poszczęściło
![]()

hmmm.... pytanie jak wyglada @ normalnie skoro ta @ trwala np krocej i byla mnie "obfita" to moze cosik tam siedzi w srodku;-) nie czujesz sie jakos inaczej jak na ta faze cyklu?? a jezeli to nie mala niespodzianka to nie wiem moze pogoda ma nawet na nas wplyw .... smaa nie wiem
![]()

Masz rację Calla, jak sie starasz o dziecko to takie krótkie cykle sa fajne, bo szybko czas leci, ale pomyśl tak normalnie w życiu to zanim się jeden cykl dobrze się nie skończy to kolejny juz mi się rozpoczyna, @ mam 13 razy w roku... bleeeElisabeth w sumie to dobrze Ci z tymi cyklami, ja mam o połowe dłuższe ostatni 36dc, więc to cała wieczność![]()