witam sie 
ja dzis w domu bo mam wolny dzien,no ale wiadomo jak wyglada wolne u kobiety-mezatki ;-) : pranie, sprzatanie, gotowanie , zakupy .... oj tam ...
pogoda ladna, wiec po drodze zakupow zrobie sobie spacerek.
jakos dzis mnie tak natchnelo pozytywnie, czuje jakas taka radosc wewnetrzna i wogole. haha ciekawe czemu?sama nie wiem (bo np o fasolince to za bardzo nie chce sie teraz rozmarzac zeby potem nie przezywac itp, z drugiej strony naszla mnie wczoraj taka mysl-ale byloby fajnie na swieta oglosic rodzinie ze jestem w ciazy.na taka mysl geba smieje mi sie do okola glowy ;-))
;-))

izabell- ja bede raczej testowac we wtorek lub w srode, wiec ty bedziesz pierwsza kochana ;-)
neunis-rozbawilo mnie to o tym prysznicu, nie wiedzialam o tym ze nie wskazane gorace kapiele

lili19-super ze z twoim bratem juz lepiej, ze juz w domu,niech tylko teraz dba i uwaza na siebie.

madzio-ciesz sie skarbie ciaza, napewno dziewczyny maja racje, ze pewnego rodzaju bole nie swiadcza o czyms zlym ale wrecz odwrotnie.

ja dzis w domu bo mam wolny dzien,no ale wiadomo jak wyglada wolne u kobiety-mezatki ;-) : pranie, sprzatanie, gotowanie , zakupy .... oj tam ...
pogoda ladna, wiec po drodze zakupow zrobie sobie spacerek.
jakos dzis mnie tak natchnelo pozytywnie, czuje jakas taka radosc wewnetrzna i wogole. haha ciekawe czemu?sama nie wiem (bo np o fasolince to za bardzo nie chce sie teraz rozmarzac zeby potem nie przezywac itp, z drugiej strony naszla mnie wczoraj taka mysl-ale byloby fajnie na swieta oglosic rodzinie ze jestem w ciazy.na taka mysl geba smieje mi sie do okola glowy
 ;-))
;-))izabell- ja bede raczej testowac we wtorek lub w srode, wiec ty bedziesz pierwsza kochana ;-)
neunis-rozbawilo mnie to o tym prysznicu, nie wiedzialam o tym ze nie wskazane gorace kapiele
lili19-super ze z twoim bratem juz lepiej, ze juz w domu,niech tylko teraz dba i uwaza na siebie.
madzio-ciesz sie skarbie ciaza, napewno dziewczyny maja racje, ze pewnego rodzaju bole nie swiadcza o czyms zlym ale wrecz odwrotnie.

ale to chyba dobrze..bo to znaczy, że jako staraczki jesteście bardzo bojowo nastawione, widać pełna motywacja
 ale to chyba dobrze..bo to znaczy, że jako staraczki jesteście bardzo bojowo nastawione, widać pełna motywacja 

. .
. .

Moim zdaniem przynajmniej jeszcze z tydzien powinien polezec na obserwacji, nawet mu szfow z glowy i reki nie sciagli a juz do domu go wyslali
 Moim zdaniem przynajmniej jeszcze z tydzien powinien polezec na obserwacji, nawet mu szfow z glowy i reki nie sciagli a juz do domu go wyslali  bo perwnie zajmowal miejsce
 bo perwnie zajmowal miejsce