Witaj Kochana na forum a o ciaze juz sie mozesz zacząć mniej martwić bo cos czuję, ze jak poczytasz co u dziewczynek się dzieje, jak przekazuja fluidki i jak ogomną siłę daje ich wsparcie to jedno przytulano z męzem i fasolka w drodzę;-):-);-):-);-):-). Dla mnie forum od miesiaca jest Drugą Rodziną, która nigdy nie zostawia w potrzebie
Trzymam kciuki za twoje staranka , zeby maleństwo szybciutko sie u ciebie zjawiało.
Mam nadzieję że wspomozesz nas swoimi radami opartymi na doświadczeniach 2 lat;-)
Gemimi 25 daj znać jak bedziesz cos więcej wiedziała, kurcze super
super ze co 30-40 min latam do lazienki???
 ;-):-)
;-):-)a stresa mam ogromnego, mam ochote zatestowac, ale czekam do wtorku-21 pazd terminu @ .tym razem nie ma mowy o falstarcie i jednej kreseczce -
 ;-)
;-)

. Naczytałam się o poronieniach i wydaje mi się, że mam wszystkie objawy, które do tego prowadzą
. Naczytałam się o poronieniach i wydaje mi się, że mam wszystkie objawy, które do tego prowadzą

.wiem juz duzo na ten temat tzn.jak zajsc w ciaze?,ale wychodzi na to,ze tylko w teorii jestem dobra.mam regularne cykle,wiem kiedy owulacja,ale mimo tego nic nie wychodzi,chyba(jak to mowia)za bardzo chcemy.nie potrafie o tym nie myslec,po prostu nie dam rady.co miesiac placze w poduszke.dzisiaj kupilam sobie wiesiolek,a mezowi centrum.myslicie,ze to dobry pomysl?napiszcie mi o waszych odczuciach i staraniach.czekam na wiadomosci od staraczek,a tym bardziej od staraczek,ktorym juz sie udalo.dziekuje,jestescie moja jedyna opoka!!!!
.wiem juz duzo na ten temat tzn.jak zajsc w ciaze?,ale wychodzi na to,ze tylko w teorii jestem dobra.mam regularne cykle,wiem kiedy owulacja,ale mimo tego nic nie wychodzi,chyba(jak to mowia)za bardzo chcemy.nie potrafie o tym nie myslec,po prostu nie dam rady.co miesiac placze w poduszke.dzisiaj kupilam sobie wiesiolek,a mezowi centrum.myslicie,ze to dobry pomysl?napiszcie mi o waszych odczuciach i staraniach.czekam na wiadomosci od staraczek,a tym bardziej od staraczek,ktorym juz sie udalo.dziekuje,jestescie moja jedyna opoka!!!!

już było,  dla tego teraz spokojnie czekam, narazie testu nie kupiłam żeby mnie nie korciło
 już było,  dla tego teraz spokojnie czekam, narazie testu nie kupiłam żeby mnie nie korciło