Witajcie Kochanieńkie

Ależ proszę

. Polecam się na przyszłośc
Kochanieńkie moje

. Jestem po pierwszej wizycie u gina

. Narazie klinicznie ciąży nie potwierdził bo to dopiero 3 tydzień od zapłodnienia minoł, ale również nie mówił tak jak ta konowałka we wtorek, że pozytywny test to jeszcze nie ciąża

. Wypytał o wszelkie dolegliwości i narazie "słownie" potwierdził, że dzidzia w drodze

. Upławami lekko beżowymi mam się nie martwic, no chyba, że pojawi się w nich krew

. Dostałam skierowanie na badania i następną wizytę mam za miesiąc i wtedy zrobi mi usg:-). Ale ja taki głupolek jestem, że ciągle nie wierzę i jakoś nie potrafie jeszcze szalec ze szczęścia

.
Mimo, ze jeszcze nie było usg to pewnie juz czujesz sie w głebi serduszka mamusia .... ;-) kurcze ale sie cieszę twoim szczęściem ( moze będę nastepna;-)). Tylko uwazaj na siebie i zalecane jest duuuuzo radości, zeby maleństwo wiedziała od samegoo poczatku , ze mamusia jest szczęśliwa ze swojego skarbu. :-):-):-):-)
boje sie , mam jakies przeczucia ze chyba nic z tego. jejciu jak mi sie wszystko zmienia- przed minutka napisalam ze moze zrobic jutro a teraz znow mam watpliwosci.
NA SERIO BOJE SIE.... BOJE SIE ZE SIE TAK STRASZNIE PRZEOGROMNIE ROZCZARUJE ZE NIE BEDZIE NIC .
ZE JEDNAK TA CHOLERA MAC ---> @@@@@ !!!! PRZYLEZIE I PO MOICH NADZIEJACH.
Gemini chyba kazda z nas to przezywałała niepewnosc podniecenie pomieasne z radoscia i podnieceniem taka mieszanaka wybuchoowa, radzę zrobic tescik bo moze nie ma sie czym martwic tylko bedzie powód do szalonej radości z powodu dwóch czerwomych II
Kochaniutka już mi lepiej chociaż ciągle drże czy wszystko jest dobrze, no ale co ma byc to będzie. Zresztą mogę dzwonic do mojego gina do domu, a wrazie jakbym go nie zastała to kazał mi zawsze jechac do szpitala i nic się nie martwic, ale mam nadzieję, że nigdy nie będzie takiej potrzeby.
P.S. A co tam wstawiam suwaczek
Tylko spokojnie bedziesz dobrze, nie stresuj się, nic sie nie bedziedz działo jak nie bedziesz o tym myslec, proszę mi tu sie zaraz usmiechnąć i mysleć wyłącznie pozytywnie