reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

nie trzeba kochana, nawet nie musi byc rano, prywatne laboratoria pobieraja nawet do 12, przynajmniej w Gdańsku,pozdrawiam serdecznie

reklama
Madzio z tego co wiem to nie trzeba, bo to jest badanie hormonu :-)

nie trzeba kochana, nawet nie musi byc rano, prywatne laboratoria pobieraja nawet do 12, przynajmniej w Gdańsku,pozdrawiam serdecznie

Dziękuję Wam Dziewczynki:-D. Skoro nie trzeba byc na czczo to juz połowa sukcesu:tak:. Obym teraz znalazła laboratorium, które pobierze mi krewkę ok. godz.14 to juz będzie super. No a jak się okaże, że betka ładnie rośnie to może wkońcu będę się cieszyć swoim szczęściem:zawstydzona/y:.

A tak na marginesie rudka to powiem Ci, że uwielbiam Gdańsk:tak:. Byliśmy tam z mężem w zeszłym roku na wakacjach i jesteśmy zachwyceni:tak::-D

Jak juz jesteśmy przy badankach:-) to chciałam zapytać czy badania na: toksoplazmozę cytomegalię, różyczkę, zółtaczkę morfologię robi się z jednego pobrania krwii czy może trzeba być w różnym czasie cyklu czy to długo trwa bo chciałam zrobić je jutro przed pracą( przed 7:30) a laboratorium czynne od 7:00:baffled:;-)

Jak juz jesteśmy przy badankach:-) to chciałam zapytać czy badania na: toksoplazmozę cytomegalię, różyczkę, zółtaczkę morfologię robi się z jednego pobrania krwii czy może trzeba być w różnym czasie cyklu czy to długo trwa bo chciałam zrobić je jutro przed pracą( przed 7:30) a laboratorium czynne od 7:00:baffled:;-)

Pysiu jedno pobranie tak jak napisała Pixella:-D koniecznie na czczo:tak:. Ja jak robiłam te badania to wszystkie na raz plus grupa krwi i pobrali mi wtedy chyba 4 lub 5 fioleczek krwi:baffled:. Nie wiem dlaczego tak dużo, ale dałam radę:-D

U mnie kiepsko z formą i dobrym nastawieniem, :cool:od jakiegoś czasu gdy tylko widzę dzieciaczki, mamusie w ciąży, to odrazu łezki płyna same po policzku i koniec nie mam na to rady.:confused:
Jak szybko nie zajdę w ciaze to wariatkowo:szok: zamiast gabinetu gina:nerd:

nie przejmuj sie kochana ja mam czesto takie dolki :zawstydzona/y:
przypomnij mi ile sie starasz o dzidzie, bo ja to taka mala skleroze posiadam :sorry2:

:-) No to i ja dołączam do was :) zaczelismy w zeszłym miesiacu ale bez efektu, to nasz drugi misiąc mam nadzieje ze się uda :);-)

Witam
Jestem nowa ale już od dawna czytam to forum.
Ja tez się staram już 3 miesiąc i nic ale mam nadzieję że szybko to nadejdzie:zawstydzona/y:
Pozdrawiam wszystkie mamusie:-)

Witam serdecznie nowe staraczki :tak: nasze grono sie powieksza ;-) a najlepsze jest to ze coraz wiecej fasolek przybywa :tak::happy2:

O jak milo ze do nas zajrzalas Rudka :tak: przy okazji WIELGASNE BUZIAKI DLA RADUSIA :-D

Kingus- kochana a ty gdzie sie podzialas ???

TIKANIS- co u Ciebie, jak sie czujesz ? :happy:

Pixella- trzymam kciuki :tak:

Pysiu jedno pobranie tak jak napisała Pixella:-D koniecznie na czczo:tak:. Ja jak robiłam te badania to wszystkie na raz plus grupa krwi i pobrali mi wtedy chyba 4 lub 5 fioleczek krwi:baffled:. Nie wiem dlaczego tak dużo, ale dałam radę:-D

Ojej 4-5 fiolek??:errr::szok: nie wiem czy nie fajtnę na bok:rofl2::rofl2::rofl2: jak spuszczą mi taka ilość:-D;-):-D
Dziekuje za radę Kochane dziewczynki:tak::tak::tak::rolleyes:

Lilu19 jestem w trakcie 4 cyklu staranek moze to nie duzo i pewnie nie mam się czym zamartwiac ale ja mam paskudny charakter i przezywam staranka jak żaba @@@@@.

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczynki powiedzcie ile mogą kosztować te badanka - tokso cytomegalia bo wiem ze grupa krwi u mnie to koszt 30 zł ale o cenie tych nie mam pojecia i nie wiem na ile sie przygotowac...:sorry2:
jakos dzisiej nie mam weny ...na nic :dry:

Do góry