kinguś
Nie poddam się
Tyle kciuków zaciśniętych, że efekt murowanykupiłam w necie - a niestety instrukcję wyrzuciłam,
znalazłam teraz w internecie opis tego testu i faktycznie jest ze owu wystepuje 24-36 godzin po więc szanse są. zobaczymy...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Tyle kciuków zaciśniętych, że efekt murowanykupiłam w necie - a niestety instrukcję wyrzuciłam,
znalazłam teraz w internecie opis tego testu i faktycznie jest ze owu wystepuje 24-36 godzin po więc szanse są. zobaczymy...

. Mam nadziej że ten zabieg coś pomoże i mały przestanie wkońcu chorować. Oby te antybiotyki które do tej pory przyją nie wyniszczyły jego orgazizmu ehh straszne jak ci lekarze dzieci teraz antybiotykami faszerują 
Od tego tu jesteśmyKinguś test sobotni pokazał I ale być może było za wczesnie wiec szezcserze mówiąc to czekam na @.
a mój m sam juz nie może się doczekać wyników naszej staranki bo codziennie rano się pyta czy mam @, jak to dobrze że sie tak zaagazował :-).
Sorki dziewczyny że tak dużo napisałam o swoim małym w sumie to nie ten wątek ale musiałam wkoncu komus siewyzalić
Rozmawiamy na róże tematy a przede wszystkim piszemy o tym co nas trapi
więc cenna wiedza nam sie przyda w przyszłości;-):-);-).
normalnie wyściskałabym Cie bardzo mocno i trzymam kciuki aby jak najszybciej był 8 tydzień i zobaczyłaś piękne serduszko
Zobaczysz kruszynka przyjdzie w momencie kiedy najmniej się będziesz spodziewała;-) Ja już napisałam list do św. Mikołaja o wiesz kogo...;-)wpadałam się tylko przywitać... czytałam, ale nie chce mi się pisać... ogólnie to mam doła i wrażenie, że "to" się nigdy nie uda... mam ochotę odpuścić...:--
-(
Daj koniecznie znać po wizycie u lekarzaa wszystkim sataraczkom życze powodzenia i wysle w piatek mase fluidków, jak tylko lekarz powie, ze wszystko ok...hehe fluidków jeszcze nie rozdawałam;-) wiec będą świeże![]()