Rudka jak mozesz to zerknij na moje wyniki badań, juz wcześniej mi dziewczynki na forum interpretowały, ale oceń jeszcze swoim fachowym oczkiem

Z góry dziękuję

Toksoplazmoza:
IgG
norma 0,0-8,8 iu/lm mój wynik 3,O
Toksoplazmoza:
IgM
norma :
Wynik ujemny 0-6
wynik wątpliwy 6-10 MÓJ WYNIK 3,O
wynik dodatni >10
Rózyczka
norma:
negatywny <5,0
wątpliwy5,0-10,0
pozytywny >= 10 mój wynik 84,6
Cytomegalia IgG
norma:
0,0-0,4 mój wynik 6,7
Cytomegalia IgM
Norma:
wynik ujemmny 0-15
Wynik watpliwy 15-30
wynik dodatni >30 mój wynik 8,0
Romka bardzo mnie cieszy twoje optymistyczne nastawienie, kurcze jak człowiek zaczyna dostrzegać jaka kolwiek nutke nadzieji to, to go poprostu uskrzydla, a szczególnie w naszej sytuacji, gdy co miesiąc zaczynamy od nowa i nic, a tu pojawia sie szansa na swoje własne maleństwo.
Trzymam za Ciebie kciuki kochana bardzo bardzo mocno i serdecznie przytulam.
Dziewczynki opowiem wam jeszcze cos. Mam kolezanke, która bardzo długoo nie mogła zajsc w ciaże w końcu postanowiła, ze pojdzie do specjalisty do kliniki leczenia niepłodnosci, słuchajcie ona poszła, lekarz zrobił jej wszystkie badani a i powiedział, ze kuracje zaczynaja w przyszłym miesiącu, a ona za kilka dni zaszła całkiem naturalnie w ciażę.
Kurcze jak to nigdy nic nie wiadomo.......

Toksoplazmoza:
IgG
norma 0,0-8,8 iu/lm mój wynik 3,O
Toksoplazmoza:
IgM
norma :
Wynik ujemny 0-6
wynik wątpliwy 6-10 MÓJ WYNIK 3,O
wynik dodatni >10
Rózyczka
norma:
negatywny <5,0
wątpliwy5,0-10,0
pozytywny >= 10 mój wynik 84,6
Cytomegalia IgG
norma:
0,0-0,4 mój wynik 6,7
Cytomegalia IgM
Norma:
wynik ujemmny 0-15
Wynik watpliwy 15-30
wynik dodatni >30 mój wynik 8,0
Romka bardzo mnie cieszy twoje optymistyczne nastawienie, kurcze jak człowiek zaczyna dostrzegać jaka kolwiek nutke nadzieji to, to go poprostu uskrzydla, a szczególnie w naszej sytuacji, gdy co miesiąc zaczynamy od nowa i nic, a tu pojawia sie szansa na swoje własne maleństwo.
Trzymam za Ciebie kciuki kochana bardzo bardzo mocno i serdecznie przytulam.
Dziewczynki opowiem wam jeszcze cos. Mam kolezanke, która bardzo długoo nie mogła zajsc w ciaże w końcu postanowiła, ze pojdzie do specjalisty do kliniki leczenia niepłodnosci, słuchajcie ona poszła, lekarz zrobił jej wszystkie badani a i powiedział, ze kuracje zaczynaja w przyszłym miesiącu, a ona za kilka dni zaszła całkiem naturalnie w ciażę.
Kurcze jak to nigdy nic nie wiadomo.......
Ostatnia edycja: