reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
Hej dziewczynki my wlasnie wrocilismy no nie powiem staranka byly i bylo bardzo romantycznie , tyle ze cos mnie martwi od piatku bolal mnie jeden jajnik, bolal caly weekend zreszta poźniej rozbolam mnie juz caly brzuch , chyba na owulke nie boli az 3 dni? jutro zmierze tempke i sie okaze czy owulka byla ale jakos martwi mnie ten bolacy brzuszek hm nie mialam chyba takich boli na owulke ? a jak Wy macie ?hm chociaz teraz nie boli moze to faktycznie owulka - bylo by bosko w samym srodeczku takie przytulanki jakby to nie wyszlo to ja juz nie wiem jak to zrobic by wyszlo
a jak tam u Was ? Emma jak Twoje przytulanki , doszly jakies fasolki? ide sprawdzic bo lektury mi ostro naprodukowałyscie

a wogole to ktora z was pisala o wypiekach ? nie Ty Ell, hehe mialam na drugi dzien zreszta teraz tez mam tylko nie wiem czy to nie dzialanie morskiego wiaterku , ale co tam normalne u mnie ze szukam sobie objawow , wkoncu na tym, ostatnio polega moje pol zycia , pol szukam objawow drugie pol czekam na @ nie wiem co lepsze

Adolfinko..ja miałam straszne bóle na owulkę, staralismy sie 2 dni po bo nie byłam w stanie ....i jakos sie udało, a wypieki miałam własnie od staranek 2 dni..a potem zgage 2 dni okropną a potem bóle korzonków i podbrzusza koszmarne cały tydzień a potem II na teściku 14 dni po bólu owulkowym...trzymam kciuki by sie tm razem udało!!!

Hej dziewczynki my wlasnie wrocilismy no nie powiem staranka byly i bylo bardzo romantycznie , tyle ze cos mnie martwi od piatku bolal mnie jeden jajnik, bolal caly weekend zreszta poźniej rozbolam mnie juz caly brzuch , chyba na owulke nie boli az 3 dni? jutro zmierze tempke i sie okaze czy owulka byla ale jakos martwi mnie ten bolacy brzuszek hm nie mialam chyba takich boli na owulke ? a jak Wy macie ?hm chociaz teraz nie boli moze to faktycznie owulka - bylo by bosko w samym srodeczku takie przytulanki jakby to nie wyszlo to ja juz nie wiem jak to zrobic by wyszlo
a jak tam u Was ? Emma jak Twoje przytulanki , doszly jakies fasolki? ide sprawdzic bo lektury mi ostro naprodukowałyscie

a wogole to ktora z was pisala o wypiekach ? nie Ty Ell, hehe mialam na drugi dzien zreszta teraz tez mam tylko nie wiem czy to nie dzialanie morskiego wiaterku , ale co tam normalne u mnie ze szukam sobie objawow , wkoncu na tym, ostatnio polega moje pol zycia , pol szukam objawow drugie pol czekam na @ nie wiem co lepsze

ja kiedy mam owulke to strasznie bola mnie jajniki a na drugi dzien to juz cale podbrusze..czasami bol jest tak silny,ze poprostu nie mam ochoty na przytulanki nie zawsze bola mnie piersi ale jajnik najczesciej lewy i podbrzusze to standart.a o co chodzi z tymi wypiekami bo nie mm pojecia a troche mnie to zaciekawilo!zycze ci,zeby ten Wasz wypad dal rezultaty,trzymam kciuki!!!!

Pixellko hm to jak Ty po owu to masz wielkie szanse na chlopca tz na 75 % hehe
ciekawe na ile sie to sprawdzi
Romko kiedys Ell pisala ze po przytulankach po owu miala wypieki i po tym poznala ze jest w ciazy i wywróżyla to Pixelli ktora tez miala wypiek i sie potwierdzilo

Ostatnia edycja:
a i jeszcze raz prosze Was Laseczi jezeli ktoras sie zna to czy moglaby zerknac na moje wyniki?sa dwie strony dalej...z gory dzieki!wizyte mam za dwa tyg dopiero a chcialabym cos juz wiedziec....:sorry2:

Witam wszystkich,

adolfinko ja tez miałam ból na owólke trwały 2 dni ale nie były bardzo dokuczliwe.

W padłam tylko na chwilkę właśnie się przygotowuje do wyjazdu z małym do szpitala na badania a i nie wykluczam opcji zabiegu :-(. swojego m chyba zostawię w szpitalu bo ja z tych ludzi co ciężko znoszą szpitale :zawstydzona/y:, nawet jak mały miał zabieg w wieku dwóch lat (stulekja) to mój m poszedł z małym do gabimetu ja zostałam za drzwiami i prawie nie umarłam ze strachu, pewnie jak bym weszła tam to bym pdła na podłoge :zawstydzona/y: ,jak słyszałam że mały płacze, ehhh straszne siedze cały weekend i to przeżywam chyba tak zestresowana to jeszcze nie byłam.
A co do mojej ciąży to chyba dosyć dobrze zadnych objawów poza dekilatnym rwaniem w pachwninie i raz na jakiś czas coś zakuje w dole brzucha :-).

Dziękujemy za życzenia. Zrobię wszystko co będzie w mojej mocy żeby się udało. Żebym w lipcu zobaczyła moje maleństwo.

A co do owulki to typowe bóle miałam w piątek w nocy, a skok był dopiero we wtorek. Bądź tu mądry kiedy pwulka faktycznie była ;-)

reklama
Dziękujemy za życzenia. Zrobię wszystko co będzie w mojej mocy żeby się udało. Żebym w lipcu zobaczyła moje maleństwo.

A co do owulki to typowe bóle miałam w piątek w nocy, a skok był dopiero we wtorek. Bądź tu mądry kiedy pwulka faktycznie była ;-)
no własnie bo mnie bolaly jajniczki 14 dc a ostatnio skoki temp. mialam tak 16-18dc
wiec to mnie zdziwilo, a moze jak klują te jajniczki to dopiero produkują komóreczki :baffled: juz nic nie wiem, ale zaraz uciekam dalej probowac lepiej wiecej niz mniej;-)tez do madrych w tej dziedzinie nie naleze, milgak a kiedy byly przytulanka u ciebie ?

Do góry