Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

w.kropeczka- nie biorę kwasu foliowego...Ale skoczę do apteki i kupię. A jak to zażywac??
![]()
na ulotce jest chyba napisane że jedna tabletka dziennie - ale zapytaj swojego gina, może przepisze inaczej albo większą dawkę
folik powinno się brać co najmniej na 3 miesiące przed rozpoczęciem staranek więc śmigaj pędem do apteki!

ale ogólnie bierze sie chyba po jednej tabletce dziennie, więc Agniesiak do apteki po folik ..... biegusiem ( 90 tabletek to koszt ok. 17 zł)szanse są oczywiście i za tę szanse trzymam kciuki ....
Niby trzeba wierzyć, ale jakoś nie czuję się na ciążę....
Chciałam wogole dodac ze testy ciazowe nie sa w 100 procentach wiarygodne dlatego iz moja siostra robila 3 okres spoznial juz sie jeje prawie 10 dni i testy wszystkie byly negatywne a jak udala sie do lekarza to wykryl 5 tydzien ciazy takze w sumie jedynym potwierdzeniem ciazy jest wizyta u lekarzapozdrawiam wszystkie staraczki
![]()
Chciałabym żeby w moim przypadku też test kłamał :-)
no to lapcie dziewczyny
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a zdawalo mi sie ze to nie tym razem ;-)
testow owulacyjnych mam zapas, kupilam wiesiolka coby sluz poprawic a tu sie okazuje ze sie juz stalo ;-)
pozdrowionka i powodzonka ;-)
Gratuluje!!!! Świetne wieści!!!
:-)
rany boskie - ja dzisiaj nic w domu nie zrobię z takim tempem na BB-zwolnijmy trochę!!!!!a ja cie uwielbiam i mam ogromna ochote sie spotkac z toba nawet w katowicach, jak bedziesz w polsce to blagam cie daj znac to spotkamy sie w katowicach napewno przyjade..wiadomosc zostawie na privie
w.kropeczka- nie biorę kwasu foliowego...Ale skoczę do apteki i kupię. A jak to zażywac??
![]()
Dziewczyny!!
Dziś wielki dzień o 17.30 mam wizyte u gina.
Pietra mam niemiłosiernego... Chyba z tego stresu poleciała mi kapka krwi, martwie sie jak diabli. Czas wlecze sie okrutnie...
(ja jestem pół roku przed starankami a już parę miesięcy temu ginka mi powiedziała że mogę zacząć go razem z narzeczonym brać)
tzn. czy ma łykac tak jak Ty-profilaktycznie, czy też rbil jakieśbadania i dlatego ma go zażywac?Witajcie dziewczynki :-)
Zadko tu zagladam bo tak jakos mi nie podrodze :-sorry:
Witam nowe staraczki i Gratuluje nowo upieczonym przyszlym mamusia
U mnie nic nowego, jak to mowia stara bieda
Milego dnia, papa
Takze kochane prosze trzymajcie kciuki,bo wiem ze to pomaga
Ja kochane mialam problemy z hormonami i przez trzy ostatnie miesiace bralam diane35 na wyrownanie potem tabletki na wywolanie owulacji ktora miala byc niby 12dc kupilam testy owulacyjne i pokazaly bak owulacji.Powiedzialam o tym dzis ginowi i tylko kiwnol glowa i powiedzial,ze sa do doopy lepiej kupic sobie co innego albo dziecku.Wsumie biorac to tak na moj rozumi i to co sie naczytalam w necie musialabyc moze nieakurat wtedy tz 12dc bo przeciez po tabletkach hormonalnych hormony szaleja ,a tu jeszcze dawka na wywolanie jajeczkowania to juz pech by byl.
a przede wszystkim się nie denerwuj bo stres nie służy fasolkom
mam nadzieję, ze jeszcze przed swietami będziesz miala okazje uczestniczyć w takiej cudownej chwili!!!
ja dzis zaszalalam wybralam sie na zakupki i przypadkiem zajrzalam do sklepu z ubrankami dzieciecymi jakie one maluskie i slodkie strasznie mi sie zachciewa tylko niewiem co z tym sluzem zrobic jest tak strasznie dziwny i strasznie go duze ehh kingus obys miala racje eby ta paskuda@ nie przylazla pozdrowionka dla pozostalych staraczek i przyszlych mam![]()