Rusia
DORKA:)czerwiec06lipiec10
ponoc piersi mrowieja..nabrzmiewaja na owulke,a jesli chodzi o ciaze..to u mnie dopiero..hmm..z tydzien po spodziewanej @..jak byłam w ciazy tj. po 6 tyg.mam małe pytanko kiedy piersi zaczynają boleć jak jest ciąża?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ponoc piersi mrowieja..nabrzmiewaja na owulke,a jesli chodzi o ciaze..to u mnie dopiero..hmm..z tydzien po spodziewanej @..jak byłam w ciazy tj. po 6 tyg.mam małe pytanko kiedy piersi zaczynają boleć jak jest ciąża?
Ej Ty!!! Gemini - nie rób mi obciachu na forum publicznym:-))) Juz ja sie z Tobą jutro policzę! masz maila na privie;-)no no kropeczko- laseczka pierwsza klasa. moze ty jednak zmienisz zdania jak mnie zobaczysz.... to bardziej prawdopodobne;-)
więc jeszcze nic straconego bo narazie nic mnie nie boli, tylko troche bardziej wrażliwsze... na @ bolą mnie zawsze zaraz po owulacji... dlatego to chyba trudno odróżnić?ponoc piersi mrowieja..nabrzmiewaja na owulke,a jesli chodzi o ciaze..to u mnie dopiero..hmm..z tydzien po spodziewanej @..jak byłam w ciazy tj. po 6 tyg.

wiesz ja latam cały czas do łazienki, ale ja dużo piję chociaż sama już nie wiem, stosowałam w tym miesiacu testy pierwszy raz i jestem już ciekawa?
Trzymam kciuki Kochana.próbuję się nie nakręcać próbuje nie jest to jednak łatwe!;-);-)Nie nakręcaj się tak. Bądź cierpliwa, a nóż widelec to mała fasolinka..?Trzymam kciuki Kochana.
próbuję się nie nakręcać próbuje nie jest to jednak łatwe!;-);-)

ten ostatni tydzień kiedy trzeba czekać jest najgorszy bo się ciągnie... oj i to bardzo!Wiem, wiem Kochana... Sama zawsze się nakręcam![]()