Agniesiak85
Fanka BB :)
Kevinko ja tak jak Romka stawiam na pastele Ściany ecri i różnego rodzaju dodatki ciemniejsze pięknie wyglądają:-) Ale jak to ktos już napisał (nie pamietam kto
 Ściany ecri i różnego rodzaju dodatki ciemniejsze pięknie wyglądają:-) Ale jak to ktos już napisał (nie pamietam kto ) "kwestia gustu".
) "kwestia gustu". 
Czarodziejka- no to korzystaj z tego przejasnienia :-) u mnie szaro, mokro i brzydko
:-) u mnie szaro, mokro i brzydko No ale cóż uroki jesieni.
 No ale cóż uroki jesieni.
Bazyli@ - rzeczywiście za wcześnie ten teścik. Nie załamuj się jednak. Na grudniowe staranka "zapisało się" już sporo osób w kupie siła
 w kupie siła Damy radę
 Damy radę
Sisi- Kochana co tam u Ciebie?:-)

Ściany ecri i różnego rodzaju dodatki ciemniejsze pięknie wyglądają:-) Ale jak to ktos już napisał (nie pamietam kto
 Ściany ecri i różnego rodzaju dodatki ciemniejsze pięknie wyglądają:-) Ale jak to ktos już napisał (nie pamietam kto ) "kwestia gustu".
) "kwestia gustu". Czarodziejka- no to korzystaj z tego przejasnienia
 :-) u mnie szaro, mokro i brzydko
:-) u mnie szaro, mokro i brzydko No ale cóż uroki jesieni.
 No ale cóż uroki jesieni.Bazyli@ - rzeczywiście za wcześnie ten teścik. Nie załamuj się jednak. Na grudniowe staranka "zapisało się" już sporo osób
 w kupie siła
 w kupie siła Damy radę
 Damy radę
Sisi- Kochana co tam u Ciebie?:-)
 :-( poszłam do łazienki zrobić siku i troszke mi poleciało krwi. Czy to @ ??? W podbrzuszu co chwila mnie ciągnie, nie boli. nie wiem co myśleć ale podłamałam sie strasznie :-(
:-( poszłam do łazienki zrobić siku i troszke mi poleciało krwi. Czy to @ ??? W podbrzuszu co chwila mnie ciągnie, nie boli. nie wiem co myśleć ale podłamałam sie strasznie :-( Ja zaczynam staranka po mojej @ która ma przyjśc 8 grudnia
 Ja zaczynam staranka po mojej @ która ma przyjśc 8 grudnia