reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starające się 2008

Kevinko ja tak jak Romka stawiam na pastele:tak: Ściany ecri i różnego rodzaju dodatki ciemniejsze pięknie wyglądają:-) Ale jak to ktos już napisał (nie pamietam kto:zawstydzona/y:) "kwestia gustu".
Czarodziejka- no to korzystaj z tego przejasnienia:tak::-) u mnie szaro, mokro i brzydko:wściekła/y: No ale cóż uroki jesieni.
Bazyli@ - rzeczywiście za wcześnie ten teścik. Nie załamuj się jednak. Na grudniowe staranka "zapisało się" już sporo osób:tak: w kupie siła:-D Damy radę:happy:
Sisi- Kochana co tam u Ciebie?:-)

reklama
witam dziewczyny! mam pyt do Agniesiak85 i Sisi czy coś tam odczuwacie bo u was to już blisko jakieś objawy albo coś bo ja nic, czuje się dobrze nic nie boli itd totalnie bezobjawowo ?

dziewczyny POMOCY zaczełam delikatnie krwawić:surprised::-( poszłam do łazienki zrobić siku i troszke mi poleciało krwi. Czy to @ ??? W podbrzuszu co chwila mnie ciągnie, nie boli. nie wiem co myśleć ale podłamałam sie strasznie :-(
Wyczytałam tylko gdzieś że W pierwszym trymestrze dochodzi do zagnieżdżania się jaja płodowego w błonie śluzowej macicy.Może to spowodować lekkie bądź śladowe krwawienia/plamienia, które jednak często nie niosą ryzyka ani dla matki ani dla płodu i zazwyczaj nie mają znaczenia dla dalszego rozwoju ciąży.

tak mi smutno..
jestem rozdarta... :-(

dziewczyny POMOCY zaczełam delikatnie krwawić:surprised::-( poszłam do łazienki zrobić siku i troszke mi poleciało krwi. Czy to @ ??? W podbrzuszu co chwila mnie ciągnie, nie boli. nie wiem co myśleć ale podłamałam sie strasznie :-(
Wyczytałam tylko gdzieś że W pierwszym trymestrze dochodzi do zagnieżdżania się jaja płodowego w błonie śluzowej macicy.Może to spowodować lekkie bądź śladowe krwawienia/plamienia, które jednak często nie niosą ryzyka ani dla matki ani dla płodu i zazwyczaj nie mają znaczenia dla dalszego rozwoju ciąży.

tak mi smutno..
a który to dzień cyklu?

witam dziewczyny! mam pyt do Agniesiak85 i Sisi czy coś tam odczuwacie bo u was to już blisko jakieś objawy albo coś bo ja nic, czuje się dobrze nic nie boli itd totalnie bezobjawowo ?

Kochana moja:blink: Ja zaczynam staranka po mojej @ która ma przyjśc 8 grudnia:wściekła/y:
Także nic na razie nie odczuwam:-( Ale miejmy nadzieję,że w grudniowych starankach uda mi się kołysac w swoim brzuszku fasolkę:-)
Właśnie układałam ubranka dla dzidzi:tak: Robimy porządek w szafie z mężem. Nazbierało się ich troszkę bo jak tylko coś mi sie spodoba to nie moge sie oprzec...:zawstydzona/y:

nie wiem jeżeli nie przestanie to chyba @ ale moze być zagnieżdżenie bo 26 dzień to chyba za wcześnie na @, wszystko się okaże w ciągu kilku godzin, czasem to dobry znak moja szwagierka tak miała ale ona dowiedziała się przez to że jest w ciąży już 3 dni przed @ bo pojechała od razu do lekarza i ja zbadali zrobili usg ale test najpierw wyszedł pozytywny... więc musisz byc cierpliwa oby to była fasolka!!!! trzymam kciuki!

tak mi smutno..

Kochana nie martw się:-( Ja również czytałam,że to może jajeczko się zagnieżdżac. Albo jak tak bardzo się martwisz to może do gina idź. Główka do góry, będzie dobrze Kochana:tak: życzę Fasolinki :tak: Nie zamartwiaj się Kochana, buzka.

oby to było zagnieżdżanie sie fasolinki :-(
dziekuje Ci za odpowiedz. Napiszę pozniej jak sie sprawa moja posuwa..
Agniesiak też bardzo dziekuje...

martwic sie pewnie i tak bede... zobacze co dalej..

reklama
Do góry