Agniesiak85
Fanka BB :)
Dziewczynki co z Wami? Piszcie
 Piszcie :-)
:-)

Piszcie
:-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
 Piszcie

ja robie pranie i z doskoku bawie sie z synem i siedze na forumcały czas mnie ciągnie w podbrzuszu aż momentami zapiszczę
ogolnie ok.

... planujemy z mężem na dzis romantyczny wieczorek! taki prezencik mi wysatrczy bo ostanio pełno ludzi u nas a dziś tylko my!
No to wypadłam z forum. Brak czasuuuuuuuuu
Przytulać też sie nie ma kiedy, z M nie robiliśmy tego dobre trzy tygodnie

raz się nauczysz i masz na całe życie
raz się nauczysz i masz na całe życie
Betka pozytywna, w poniedzialek druga. Oby bylo wszystko ok, bo bardzo zle sie czuje. :-( Bol brzucha nie pozwala mi na normalne funkcjonowanie
Dzieki Kropciu za zainteresowanie
Pozdrawiam Was moje Kochane

My rowniez wybieramy sie dzis na imprezke.:-)
Wczesniej wiec zwinelam sie z pracy zeby przygotowac sie troszke.
U mnie tez temp.37 i troszke.Wyczytalam jednak,ze ona spada dzien przed okrsem a nawet w tym samym dniu.:-(
Dzis jakos przestalam chyba wierzyc:-(ze moze sie udac w pierwszym miesiacu naszych staran.
Brzuch boli mnie jak na okres ( tylko wczesniej niz zwykle) i do tego plecy.
Policzylam sobie jeszcze raz kiedy powinnam dostac okres i wydaje mi sie to wiecznoscia, wypada mi dopiero 11 grudnia. Nie czuje sie ani zmeczona, nie mam wrazliwych piersi i zapachy mi nie dokuczaja. Pierwszy raz w zyciu mnie to martwi.hehe Nie chce sie nawet zastanawiac w jaki sposob powiedzialibysmy Rodzince, bo obawiam sie ze nie bedzie nas to dotyczylo. Tak fajnie jednak by bylo. Po raz pierwszy od trzech lat bedziemy spedzac swieta w Polsce, z Rodzinka. Super prezent bylby pod choinke, lepszego wymarzyc bym sobie nie mogla.
Wam zycze pieknych i zdrowych fasolinek.;-)

Agniesik moja kochana u mnie luzik zaraz goscie sie beda schodzic i prezenty mikolajkowe beda dzis bardzo ie mialam czasu bo caly dzisn w kuchni przesiedzialam a tak ogolnie wporzadku czekam do poniedzialku
Kropeczka dziekuje bardzo mam nadzieje ze imprezka sie uda

czyli jutro już powinnam raczej nie krwawic tak?

w.kropeczka u mnie wszystko po staremu. 4 gru mialam tutaj swoja pierwsza wizyte u lekarza. U mnie to juz koniec 7 tyg a planowany termin porodu 19 lipiec:-) . I wszystko byloby ok gdyby nie te ciage mdlosciaz boje sie pomyslec ze w swieta nici z jedzenia. Moja dzidzia jest jak widac bardzo wybredna i zlosliwa bo meczy mamusie
ale ja jej oddam;-)
jak tylko przyjdzie na swiat. A do kraju jade juz w ten wtorek
10 mam wizyte u mojego gina wiec bede mogla juz posluchac serduszka mojej fasolinki
ciekawe jakie to uczucie
A swoja droga czy nasza droga kolezanka ADOLFINKA zapomniala juz o nas?

Dziewczyny jesteście kochane że tak we mnie wierzycie i tak dobrze mi życzycie.
Ja również rozdałabym Wam po maleństwie
 już niebawem!!! ja tak naprawde to jakbym miala teraz wybierac to wolałabym, zebyś Ty pierwsza miala zdrową i sliczną pocieche niz np ja...choc ja też chcialabym...ale Ty tyle juz przeszlas, taka dzielna bylas i jesteś i silna ... a ja dopiero zaczynam starania...wiec mam takie poczucie gdzieś w srodku, ze Tobie pierwszej bobasek się należy i naprawdę bardzo mocno Ci dopinguję!!! Napisz od kiedy dostałas zielone swiatełko? czy zaczynasz w grudniu staranka??? Bo wiesz...tyo magiczny czas...a poza tym dzieciaki urodzone we wrześniu (czyli poczęte w grudniu) są naprawde kochane...jak np. kropeczka
już niebawem!!! ja tak naprawde to jakbym miala teraz wybierac to wolałabym, zebyś Ty pierwsza miala zdrową i sliczną pocieche niz np ja...choc ja też chcialabym...ale Ty tyle juz przeszlas, taka dzielna bylas i jesteś i silna ... a ja dopiero zaczynam starania...wiec mam takie poczucie gdzieś w srodku, ze Tobie pierwszej bobasek się należy i naprawdę bardzo mocno Ci dopinguję!!! Napisz od kiedy dostałas zielone swiatełko? czy zaczynasz w grudniu staranka??? Bo wiesz...tyo magiczny czas...a poza tym dzieciaki urodzone we wrześniu (czyli poczęte w grudniu) są naprawde kochane...jak np. kropeczka

wiec zycze Ci szybiego zafasolkowania w ten magiczny czas świateczny
 wiec zycze Ci szybiego zafasolkowania w ten magiczny czas świateczny :-)

dziewczyny POMOCY zaczełam delikatnie krwawić:-( poszłam do łazienki zrobić siku i troszke mi poleciało krwi. Czy to @ ??? W podbrzuszu co chwila mnie ciągnie, nie boli. nie wiem co myśleć ale podłamałam sie strasznie :-(
Wyczytałam tylko gdzieś że W pierwszym trymestrze dochodzi do zagnieżdżania się jaja płodowego w błonie śluzowej macicy.Może to spowodować lekkie bądź śladowe krwawienia/plamienia, które jednak często nie niosą ryzyka ani dla matki ani dla płodu i zazwyczaj nie mają znaczenia dla dalszego rozwoju ciąży.
tak mi smutno..
jestem rozdarta... :-(
Olcia a moglabys wkleic jakas fotke swojego saloniku??
Szukam pomyslu :-) Chcilabym jakies zmiany ,bo tak juz mam zadlugo.
Dzis jakos przestalam chyba wierzyc:-(ze moze sie udac w pierwszym miesiacu naszych staran.
Brzuch boli mnie jak na okres ( tylko wczesniej niz zwykle) i do tego plecy.
Policzylam sobie jeszcze raz kiedy powinnam dostac okres i wydaje mi sie to wiecznoscia, wypada mi dopiero 11 grudnia. Nie czuje sie ani zmeczona, nie mam wrazliwych piersi i zapachy mi nie dokuczaja. .
w.kropeczka u mnie wszystko po staremu. 4 gru mialam tutaj swoja pierwsza wizyte u lekarza. U mnie to juz koniec 7 tyg a planowany termin porodu 19 lipiec:-) . I wszystko byloby ok gdyby nie te ciage mdlosciaz boje sie pomyslec ze w swieta nici z jedzenia. Moja dzidzia jest jak widac bardzo wybredna i zlosliwa bo meczy mamusie
ale ja jej oddam;-)
jak tylko przyjdzie na swiat. A do kraju jade juz w ten wtorek
10 mam wizyte u mojego gina wiec bede mogla juz posluchac serduszka mojej fasolinki
ciekawe jakie to uczucie
A swoja droga czy nasza droga kolezanka ADOLFINKA zapomniala juz o nas?
Ja niestety nie pomogę

Daj znac nam Maleńka co i jak.
 Daj znac nam Maleńka co i jak. Siedzę jeszcze w piżamce
 Siedzę jeszcze w piżamce
 Mój mąż jak tylko się obudził, włączył komputer i zaraz do Was Kochane zajrzał
 Mój mąż jak tylko się obudził, włączył komputer i zaraz do Was Kochane zajrzał

herbatka  juz na ławie, lecę pic bo ostygnie
 herbatka  juz na ławie, lecę pic bo ostygnie 

ale spioch ze mnie no ale musialam odespac wczorajszehehe :-)polozylam sie spac moze o 2 prezentow bylo multum maluchy mialy ucieche bo mikolaj sie zjawil hehe no i dostalam zloty pierscionek od taty na pamiatke ostatniej barborki
ale spioch ze mnie no ale musialam odespac wczorajszehehe :-)polozylam sie spac moze o 2 prezentow bylo multum maluchy mialy ucieche bo mikolaj sie zjawil hehe no i dostalam zloty pierscionek od taty na pamiatke ostatniej barborki moje siostry tez dostaly takze bedzie co wspominac
 moje siostry tez dostaly takze bedzie co wspominac

oby dzidzia rosla
oby dzidzia rosla