Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sisi Kochanie to Ty z gipsem tak fikałaś?Czesc dziewczynki ja robilam dzis test i nie wyszla mi ani jedna kreska bledny test niewazny mi wyszedl wienc musze zrobic jeszcze jeden !!!
Poki co @ nie przyszla ale ma jeszcze caly dzien wienc zobaczymy ja sie dzis zle czuje nawetniewim jak tak jakby mi niedobrze bylo albo glodna bylam mam biegunke i musze se zrobic herbatke zaraz jade do pracy po zaswiadczenia w pzu jutro wizyta u doktora a w srode na dobre wracam do pracy...nareszcie 6 tyg w domciu to za duzo jak na mnie a pewno nie wiecie bo sie nie chwalilam mialam noge w gipsie i dlatego![]()
Ale teraz juz dobrze jest i oby tak dalej buziaki kochane
Zrób jutro rano drugi teścik
Napewno wyjdą II 
Pozdrawiam!!

A ja dzis znowu sie nakrecilam. Rano zmierzylam temp.- podskoczyla o dwie kreski. :-)
Zrobilam test. Negatywny.![]()

Ja mam wtedy wizytę, a na ostatniej gin kazał mi zrobić usg między 5 a 10 stycznia, więc pomyślałam, że skoro mam wizytę 5. i w gabinecie obok robią usg, to czemu mam nie 'upiec dwóch pieczeni przy jednym ogniu'Eve84- dziekuje kochanie
imigation- no tomamy w tym samym czasie usg, bo ja tez 5 stycznia![]()
Przynajmniej gin będzie miał obraz Maluszka taki od ręki
Mój T ma ze mną jechać, jeśli nie dostanie nowej pracy, mam nadzieję, ze Go wpuszczą i zobaczy Maluszka, a co najważniejsze poznamy płeć
Życzę Wam powodzenia !!!
Ja już odpadam z testowania 14.12.
Dziś dostałam okres ( o 3 dni za wcześnie)
Kolejną owulację mam 01.01.2009 !!!![]()
Nowy rok mąż musi powitać kosmicznym wystrzałem :-)