Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Spokojnie Kochana, wszystko pod kontrolą:-) Skoro ja nie panikuję, to Ty tymbardziej nie musisz :-)no to super bo troszke spanikowalam!![]()
![]()
Malutki, ale rośnie :-)imagination ładny brzusiomalutki jeszcze ale widać jak sie zmienia.
A ja dziś zrobiłam test i wyszła tylko I kreska :-(

imagination ładny brzusiomalutki jeszcze ale widać jak sie zmienia.
A ja dziś zrobiłam test i wyszła tylko I kreska :-(
spodziewaną @ powinnam dostać dopiero w środę. A ja już w sobote zaczełam troszke krwawic. Wątpie juz aby to byla ciazaZrobilas test po terminie spodziewanej miesiaczki?
Moze za wczesnie? Nie smutaj sie!
hej czy wg was mozliwe jest zeby sie udało po przytulanka w 8dc (cykl 26 dni - owu pewnie 11dc). wg mnie na pewno nie , ale jestem ciekawa waszej opinii

;-) i maja piekna 6 miesieczna coreczke Maje :-)spodziewaną @ powinnam dostać dopiero w środę. A ja już w sobote zaczełam troszke krwawic. Wątpie juz aby to byla ciaza
widze ze temat kwitnie ja juz wrocilam z pracy jutro zwariowany dzien tyle zalatwiania musze dostac zdolnosc do pracy potem jechac do pzu potem jeszcze jeden lekarz
a potem jeszcze jazdy bo mam egzamin na prawko 1 w piatek ehh zwariowac mozna a okresu dalej niemam ale moze wieczorem przyjdzie