Dokładnie tak jak mówi Lilu.
Pod każdym postem na jaki chcesz odpowiedzieć zaznaczasz tą środkową opcję z "+" i jak już sobie zaznaczysz te posty to naciskasz pod ostatnia odpoiwiedzią "ODPOWIEDZ" i wyskoczy ci okno z miejscem na twoje odpowiedzi na wygenerowane cytaty dziewczyn :-)
Pod każdym postem na jaki chcesz odpowiedzieć zaznaczasz tą środkową opcję z "+" i jak już sobie zaznaczysz te posty to naciskasz pod ostatnia odpoiwiedzią "ODPOWIEDZ" i wyskoczy ci okno z miejscem na twoje odpowiedzi na wygenerowane cytaty dziewczyn :-)

tylko nie wiem dlaczego tak szybko... mój cykl to od jakiegos czasu 31 dni a @ pojawiła sie teraz w 29 dniu cyklu... suwaczek juz zmieniłam.. jak teraz mi sie tak rozregulowało to moge tylko polegac na testach owulacyjnych.. jak u Was jest z tymi cyklami.. jak dajecie sobie radę?? to jest mój drugi cykl strarań... szkoda ,że nie wyszło:-( Tak w ogóle to miłego dnia życzę!

Czekałam, czekałam i myślałam,że juz ta wredna @ nie przyjdzie. Kupa testów zużyta i była I. Aż u 40 dc i zawitała. Masakra. My kobiety to mamy przesrane z tym. Chciałabym, żeby chociaż raz mężczyzna miał @ i zobaczyl jak to jest