Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
załapałam![]()
Cześć dziewczyny!!!
, a ile teraz bede musiala poodpisywac...

...choc nie pisalam zaledwie jeden dzień
I teraz sama nie wiem jak to będzie-jak w środe polece do polski i nie będę tak czesto tu zagladala...chyba bedzie mi bardzo brakowalo i forum i Was dziewczyny! No i już widze te tony zaleglości jakie potem przyjdzie mi czytać

:-
i w piątek ma miec wizytę u innego lekarza. Gemini Was wszystkie pozdrawia...musialam tez pochwalić się jej o naszej wspanialej testowej niedzieli i nowych fasolkach:-)!!! Jak będe wiedziala więcej dam Wam znać!
Uwazaj na siebie teraz kochanie i nie martw się tym, ze lekarz kazał przyjsc Ci dopiero po swiętach... dobrze zrobił tak naprawde, bo teraz za wiele by nie zobaczył...wiec szkoda czasu i pieniazkow za badanie...a jeśli chcesz w pełni cieszyc się z usg najlepiej isc około 6 tygodnia ciąży, czyli około 4-5 tyg.po zapłodnieniu...bo wtedy już na 100% zobaczysz malutkie bijące serduszko!!! warto poczekac kochanie!!! Buziaki dla Ciebie;-)... A jak wynik betki-masz?
Ale słonko-nie smuć sie jak czasem jakiś post przejdzie niezauważony...dziewczyny tak dużo piszą, ze czasem poprostu czlowiek nie jest w stanie dokladnie na wszystkim się skupic...przykro mi ze się poczulaś troszke opuszczona-ale juz jest lepiej, prawda?! :-)Powiedz nam słonko-ile ma latek twoja pociecha...bo pisalas ze już jedno dziecko masz, tak?

...ale z tego wynika, ze tak czas swiąteczno-sylwestrowy będzie dla ciebie baaardzo goracy i obfity w przytulanka:-) Wiec głowa do góry!!! 2009 będzie także Twoim roczkiem na bycie mamusią kochanie!
:-)

No a tak poważniej-idź na zakupki i zaszalej...ja wczoraj tez kupilam 5 par ślicznych majteczek, dresik z weluru-taki milusi bardzo i spódniczke na swieta-czarna z kokardką w pasie...i od razu chmurki się rozgonily:-)...
;-)
, zeby Filipek przyszlej jesien mogł już na spacerek chodzić w towarzystwie ślicznej malutkiej siostrzyczki!!! pwodzenia Kinga!

Kochanie-mam nadzieję, ze szybko sie przestawisz na ten lek...ze też takie musza być straszne skutki uboczne
mam nadzieję, ze jednak będzie warto pocierpiec i mimo dziwnej @ owulację będziesz miala w tym cyklu a styczniowy tescik pokaze śliczne II i że już potem do rozwiazania bedzie wszystko tak, jak trzeba, bez przykrych sytuacji... Bardzo mocno z glębi serduszka Ci tego kochanie życze!!!!
;-)

No ja wiem cos o zlym samopoczuciu...tyle lat w deszczowym Londynie...zwariowac mozna, jak za oknem czy wiosna, czy lato, czy jesien czy zima to ma sie tak:SZAROOOOOOOO I PORY ROKU WLAŚCIWIE SIĘ NIE ZMIENIAJĄ...TYLKO LEKKO TENPERATURA, ALE TEZ BEZ FAJERWERKOW, bo ani nie ma goracego lata ale zimnej zimy...monotonia
Dlatego wysylam Ci z serduszka promyczki cieple, coby Cię rozweselily...bo na pogode chyba nie ma co liczyc...;-)

...choć ja bym sie chyba z takich cykli cieszyla, bo moje @ są baaardzo bolesne i im ich mniej...tym lepiej:-) No ale moja droga, ja mam nadzieje ze niedlugo jednak przyjdzie tak Tobie jak i mnie czekac jeszcze dluzej...conajmniej 9 miesięcy!
:-)na pewno wszyscy będa w siódnmym niebie...a jak zareagowal meżus???NOOOOOOO NARESZCIE :-)
Bo już się załamałam jak jeszcze to wytłumaczyć hihi.
Widzisz teraz pięknie wychodzi :-)
Lilu-Olkuszanko-nie poddajemy się!!! co to za dolek, co? gadaj tu zaraz...Kochanie-będzie dobrze, ja naprwde mocno wierze ze Ci się uda!!! Bede dopingowala Twoje "niestaranka" do maja, a potem jakby do tego czasu nic nie bylo to po badankach i zabiegu nie będę puszczała kciuków juz wogóle!!!! Wiec nie smuć sie kochanie!!! jest sporo dziewczyn już na 2009roku, a i pewnie ja się tez tam znajdę...więc bedzie stara ekipa! Będzie nam raźniej i ma byc wesoło kochanie-nie smuć się!!!!!!
naprawde :-)
ale dzisiaj juz jest lepiej 
Katarzynka 1979-moja kochana...no widzę ze masz mieszane uczucia co do testu tak jak ja
zawstydzona/y:, choc ja jeszcze do wczoraj mialam jakies nadzieje na tą fasolke tak teraz jak temperatura poszla w doł ... to już tylko malutka iskierka nadziei...:-(bardziej marwtią mnie te moje bole po lewej stronie...nie wiem czy ta Wigilia będzie taka szcześliwa jakby byc mogla. No ale nawet jak sie nie uda-to nie ma co...kolejne stranka... i też bedzie dobrze...z tym ze u mnie w styczniu starania odpadaja, bo ja zostaje dluzej w kraju a maz wraca...wiec dopiero potem moze luty, marzec...Ale u Ciebie Kasiu-to klucie dobrze się zapowiada...mnie tak kłulo kilka dni temu... z tym, ze ta temperatura spadla. Nie wiem czy możliwe zeby byl spadek tmp. w przypadku fasolki???
![]()

! 
Pysiaczku kochany.ja jestem ,ale musialam troche odpuscic,bo jestem na forum osoba,ktora juz najdluzej sie stara i to mnie troche przytlacza.gratuluje ci fasolki z calego serduszka.ja juz nie mam nadzieji,moze tak poprostu juz mialo byc.pozdrawiam serdecznie wszystkie staraczki i zafasolkowane oaz wszystkie nowe dziewczynki.buziaczki.![]()
...Wiem że się starał, właśnie za bardzo dlatego nie wychodziło... mam nadzieję ze będzie lepiej bo mnie to dużo stresu kosztuje, więcej niż czekanie na wynik staranek. Bo tu od razu po nieudanej próbie wiem że nie ma szans i nadziei...i tylko zostawało czekanie na kolejną owulację i strach że żołnierzyków nie będzie...i oboje sie balismy i denerwowaliśmy i znowu nici i tak kilka miesięcy...chyba żadna z was tego nei przechodzi..
.

Mój maz na szczescie nie ma takiego klopotu...jak na razie, no ale to dopiero był 1 cykl staranek...więc jeszcze nie było się czym stresować.
Zobaczymy czy teraz się uda jak kochamy sie co 2, 3 dni od końca okresu, a w dniu spodziewanej owulki zarządzam minimum co drugi dzień przytulanki :-)
Oj kochana nie mow tak, kropieczka jest wspaniala babka i nie odpuszcza zadnego posta...
Ja Ci kochana prawie dorownuje z okresem starankowymale nie martw sie kochana MY MAMAMI TEZ BEDZIEMY
;-) ten na gorze nam to wszystko tak wynagrodzi ze bedziemy miec male przedszkole w domu
![]()