reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
a u mnie chyba @ też niedługo zawita. Oprócz bólów pleców (co się ma nijak do ciąży), czasami bólu brzucha w okolicach pępka nic mi nie jest. Pewnie gdyby nie było staranek to nawet bym tego nie zauważyła..
wiesz zawsze szukamy jakiś objawów bo czekamy ... u ciebie to chyba jeszcze za wcześnie, w tym tyg co będzie to dopiero może coś się pojawić... trzymam kciuki!!

Oj, chyba nie ma więcej II:-(

Mój M już narzeka, że zrobiłam się nerwowa. No nie dziwne, ile można cierpieć bule brzucha:wściekła/y:
Gdyby tak facet wziął troszkę kobiecego cierpienia.....

Pysiu, Kropeczko, Katarzynko - owszem to niezaprzeczalne, że chciała bym by @ nie przyszła i mikołaj przyszedł w święta. Jednak wiem, że moje objawy mogą być również na @ 10 dni przed. Miałam tak już nie raz :baffled: Temp się nie sugeruję ponieważ w tym cyklu bardzo długo utrzymywała się wybitnie niska a potem bardzo mocno skoczyła, i to wszystko było jeszcze przed książkowym dniem na owulację czyli czternastym :-p Po prostu się troszeczkę pomieszało - jak w worku mikołaja z prezentami;-)

Mam wszystkie świeżutkie, nowiutkie ozdoby na choinkę, tylko drzewka brak.... Aj ci faceci:dry:

Czesc kochane:) ja na sekundke eh urwanie glowy jestem padnieta zaraz ide nyny ciagle ty;klko praca zakupy sprzatanie i nyny ile mozna eh byle do wigiole potem 5 dni wolnego 3 dni do pracy i na nowyrok tydzien wolnego ehh juz niedlugo ja juz nyny ide dobranoc kochane owocnych nocek zycze:)

reklama
ahaaa no jak tak to ja tez nie wiem :-D
ja u siebie np wiem kiedy mam owulacje nawet bez wyliczania bo wtedy np jest inny śluz.. mam tkliwsze piersi i jestem nerwowa:tak:
Może u Ciebie to owuulacja.. jest taka mozliwosc. Kiedy mialas ostatnio @?
@ była 12 grudnia:-D haha:-D Także jeszcze staranka przede mną:-p a cykle mam różne... do 32dni dochodzą. Ale ostatnio miałam co 26-28 dni.

Czesc kochane:) ja na sekundke eh urwanie glowy jestem padnieta zaraz ide nyny ciagle ty;klko praca zakupy sprzatanie i nyny ile mozna eh byle do wigiole potem 5 dni wolnego 3 dni do pracy i na nowyrok tydzien wolnego ehh juz niedlugo ja juz nyny ide dobranoc kochane owocnych nocek zycze:)

Dobranoc sisi86:tak::blink:

Do góry