reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
EVE myślisz ze 36,9 to nie za mało jak na ciążę (też tyle mam 7 dni przed @)?Kiedy temperatura spaa jeśli nie doszło do zapłodnienia?
moim zdaniem to bardzo ladna tempka! ale nie sugeruj sie nia narazie bo jeszcze do @ sporo dni! wiesz co do samej tempki to nie istotne zeby dobila 37st bo kazda kobieta ma inaczej i to zalezy od tego jakie masz najnizsze temp w cyklu bo jak masz np najnizsza ok 36.2 to ciezko zeby dobila 37! a temp spada zazwyczwaj ok 1-2 dni przed @ a czasami nawet pare godzin przed @ na łep na szyje leci! wiec spkojnie czekaj!!!!!! :tak:
a powiedz ile dni temu mialas owu?

no zmierzę jutro i zobaczę ale nie wierzę że sie udało . Jakieś wewnętrzne przeczucie i niebolące cycochy:zawstydzona/y:

katarzynka mnie nigdy cycochy nie bolały i naprawde jak kogos bolą tak wczesnie to ewenement - powinny zacząc boleć 6-7tc, nie miałam żadnego sluzu, zadnych objawów prucz tempki ALE ONA TEZ POTRAFI ZMYLIĆ wiec nie myśl tak o tym i nie analizuj....bo przeciez każda z NAS jest inna...ja zdnych objawów nie miałam, i nadal mam mało, troche było mi blee ale to wieczorem i po jedzeniu..., piersi nie bola już, senna nie jestem, siku ne robiłam czesto i nie robie, brzuszka nie wiedac a to już 13tc :-) apetytu i zachciewajek nie mam...nie ma co się sugerowac innymi, wagowo mam mniej niz przezd ciazą nadal

moim zdaniem to bardzo ladna tempka! ale nie sugeruj sie nia narazie bo jeszcze do @ sporo dni! wiesz co do samej tempki to nie istotne zeby dobila 37st bo kazda kobieta ma inaczej i to zalezy od tego jakie masz najnizsze temp w cyklu bo jak masz np najnizsza ok 36.2 to ciezko zeby dobila 37! a temp spada zazwyczwaj ok 1-2 dni przed @ a czasami nawet pare godzin przed @ na łep na szyje leci! wiec spkojnie czekaj!!!!!! :tak:
a powiedz ile dni temu mialas owu?

owu miałam chyba 10 grudnia lub 11-go (stawiam na 10, test owu dodatni, bolące wieczorem jajniki, a zwlaszcza jeden!)

katarzynka mnie nigdy cycochy nie bolały i naprawde jak kogos bolą tak wczesnie to ewenement - powinny zacząc boleć 6-7tc, nie miałam żadnego sluzu, zadnych objawów prucz tempki ALE ONA TEZ POTRAFI ZMYLIĆ wiec nie myśl tak o tym i nie analizuj....bo przeciez każda z NAS jest inna...ja zdnych objawów nie miałam, i nadal mam mało, troche było mi blee ale to wieczorem i po jedzeniu..., piersi nie bola już, senna nie jestem, siku ne robiłam czesto i nie robie, brzuszka nie wiedac a to już 13tc :-) apetytu i zachciewajek nie mam...nie ma co się sugerowac innymi, wagowo mam mniej niz przezd ciazą nadal

masz rację, nie doszukuje sie już objawów:) z resztą ja należę do małoobajwowych ludzi:) hihi, przed @ też mam delikatne sygnały w prownaniu z koleżankami:)
poczekam, poczekam. A jak u Ciebie? jak przed świętami? przenty kupiłać?
powiecie teściom o ciąży?

Katarzynko ja słyszałam ,że spada w dniu @:zawstydzona/y: aaa i zgadadzam się z Eve! NIE KRACZ! NOI! ;-))))

będe cierpliwie czekała a Wy trzymajcie kciukasy:)

dziękuję Wam wszystkim za wsparcie!!!

Kropeczko widziałas co pisała pixella - temperaturką też się nie trzeba sugerować!!! więc według mnie szanse mamy takie same!!!!

Gratuluje Ci drugiego dziecka! :-) mam nadzieje ,że mi tez nie długo sie uda drugi raz poczuć to szczęście:tak:

książkowo przy cyklu 32 dniowym( wg suwaczka) owulka powinna być ok. 18 dc ....... ale coś pisałaś,że miewasz i cykle 26-28 dniowe, więc może być troszke wcześniej, więc pewnie najlepsy okres na serduskowanie to zacząć już ok. 11 dc.....:tak:

pozdrawiam i lecę do roboty..:tak:

Dziękuję Jarzebinko:tak::-D
Od 11dc zaczynam!!:-D:-D:rofl2::rofl2::happy2:

reklama
Do góry