Oo a to są wszystkie testy po 5dniach opóźnienia?Hej Kochane.Narobiłam tych testów jak szalona.5dni opóźnienia.Nie mam żadnych innych objawów.Co jest dziwne.Piersi tylko większe![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oo a to są wszystkie testy po 5dniach opóźnienia?Hej Kochane.Narobiłam tych testów jak szalona.5dni opóźnienia.Nie mam żadnych innych objawów.Co jest dziwne.Piersi tylko większe![]()
Mój był też ostatnio rozczarowany, że jednak dostałam miesiączkę. Jednak ogólnie nie pokazuje, że się denerwuje. Mój i przy poprzedniej ciąży bardzo mnie wspierał, starał się mnie odciążyć przy starszaku, obecnie robi więcej przy dzieciach niż ja, z racji tego że ja pracuje i dojeżdżam do biura, a on pracuje zdalnie. Może po prostu spróbuj z nim szczerze porozmawiać? Wiesz, my jesteśmy rozczarowane, gdy dostaniemy @, to jak nasi mężczyźni maja się czuć, jeżeli też chcieliby, by się udało?Kobietki, chciałabym Was zapytać jak Wasi partnerzy wspierają Was w staraniach .Mój mąż chce dzidziusia ale on przy obecnym dziecku dużo rzeczy boi się robić,stresuje, w sumie pomaga jak już go poproszę. Początkowo jak był bobasem robił więcej. Ale nie o tym oboje chcielibyśmy drugiego nalenstwa i jak już wspominałam wyżej mając 8msc malucha starałam się go odstawić od piersi by Zwiększyć szanse na ciążę. Potem przyszła @ . Mój mąż ostatnio zawiedziony, że już 'tyle probujemy', niezabezbieczamy się więc pewnie nic nie będziemy. Nie powiem zasmuciło mnie takie jego podejście dodatkowo jak mu po wizycie u gin powiedziałam że miałam owulację i jest duża szansa to tak jakby nie ogarnął i stwierdził że chyba sobie coś uroilam.
TakOo a to są wszystkie testy po 5dniach opóźnienia?
Ale lipaMoje drogie Kobietki,poszłam dziś na betę wyniki miały być wieczorem ale sprawdziłam teraz.oto wynik. Niestety się nie udało chociaż @Nadal brakżyczę wszystkim zdrowych ciąż a tymczasem wznawiam starania
No to masz bardzo wczesna ciazeU mnie beta bardzo malutka.Nie wiem co będzie . Ostatni okres był 26.03
Hej Kochane.Narobiłam tych testów jak szalona.5dni opóźnienia.Nie mam żadnych innych objawów.Co jest dziwne.Piersi tylko większe![]()