Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Chyba też pójdę na betę w poniedziałek.... Ciekawa jestem strasznie jaki będzie wynik, bo moim zdaniem moja ciąża będzie znów ciut starsza niż z miesiączki będzie wynikać [emoji4]
Jutro będziesz miała 4tydzień 1dzień. Także bardzo wczesna ciążą i nie ma co się stresować niską betą[emoji16]U mnie z kolei owulacja się opóźniala o 2 dni więc pewnie ciąża będzie młodsza jak dobrze rozumiem ? Bo okres miałam 2 stycznia więc teoretycznie teraz mam 4 tydzień równo, a w praktyce 3+4 Tak dobrze rozumiem To? Już nie pamiętam jak to było [emoji28]
Jeżeli okres dostałaś 2 stycznia to dzisiaj masz dokładnie 4 tydzień ciąży więc beta odpowiedniaJutro będziesz miała 4tydzień 1dzień. Także bardzo wczesna ciążą i nie ma co się stresować niską betą[emoji16]
No tak, dokładnie. U mnie z miesiączki teraz jest 5 tydzień, a dokładnie 4+5.U mnie z kolei owulacja się opóźniala o 2 dni więc pewnie ciąża będzie młodsza jak dobrze rozumiem ? Bo okres miałam 2 stycznia więc teoretycznie teraz mam 4 tydzień równo, a w praktyce 3+4 Tak dobrze rozumiem To? Już nie pamiętam jak to było [emoji28]
Też robię te testyW życiu zrobiłam całe 3, z czego dwa pozytywne
i właśnie dzisiejszy jest pozytywny! Będzie rodzeństwo dla pierwszego dzidziusia!
A już myślałem, że się nie uda, przed końcem karmienia piersią.
Ja dopiero czekam na wyniki, koło 14 będę miała [emoji846] a w poniedziałek powtarzać będę
Dziewczyny mam już wyniki. Oczywiście zmartwilam się wynikami tarczycy. Robiłam cały pakiet i anty tg przy normie 115lU/ml mam 478 [emoji24] strasznie się boję co dalej, muszę dzwonić szukać dobrego endo. Beta 123
Możesz mieć Hashimoto. W poniedziałek do lekarza z tymi wynikami! Miałaś kiedyś problemy z tarczycą?