• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staramy się o rodzeństwo 2021

O ktore rodzeństwo sie starasz?

• 2

• 3

• 4

• 5 i wiecej

Wyniki ankiety będą widoczne dopiero po oddaniu głosu.
reklama
Wiecie .. dziś dopadły mnie jakieś wątpliwości 😞 od wczoraj wieczora aż popłakiwałam po kątach 🙁 Czy wszystko będzie dobrze .. ta beta taka malutka , czy urośnie .. jutro mam znowu krew .. strasznie się boje 😭 wieczorem po całym dniu tak strasznie zaczął boleć mnie odcinek lędźwiowy że aż musiałam się położyć , na jedzenie patrzeć nie mogę .. czuje się okropnie 😞

Wiecie .. dziś dopadły mnie jakieś wątpliwości 😞 od wczoraj wieczora aż popłakiwałam po kątach 🙁 Czy wszystko będzie dobrze .. ta beta taka malutka , czy urośnie .. jutro mam znowu krew .. strasznie się boje 😭 wieczorem po całym dniu tak strasznie zaczął boleć mnie odcinek lędźwiowy że aż musiałam się położyć , na jedzenie patrzeć nie mogę .. czuje się okropnie 😞
Towarzyszy Ci dużo emocji, niepewność jest najgorsza i pogłębia negatywne myśli. Ale wierzę,że będzie dobrze! Trzymam mocno kciuki by wyszło poszlo po Twojej myśli ❤

Towarzyszy Ci dużo emocji, niepewność jest najgorsza i pogłębia negatywne myśli. Ale wierzę,że będzie dobrze! Trzymam mocno kciuki by wyszło poszlo po Twojej myśli ❤
Ja sama wiem , że wyłapałam mój stan na samym początku .. ale mam takie głupie myśli że może coś jest nie tak , że będzie źle .. za chwile znowu że co ma być źle ? Przecież wszystko będzie dobrze .. niepotrzebnie się naczytałam głupot 😒 Przeraża mnie mój wiek ... ale przecież ludzie dookoła w tym wielu mają zdrowe dzieci po 10 , 11 latach od pierwszej ciąży .. to dlaczego tutaj miało by być inaczej ? Chował się z łzami na końcu nosa po kątach aby córka nie widziała 🙁 Ona tez mam ciężki etap w życiu .. ta zdalna edukacja i brak rówieśników daje jej mocno w kość ..

Ja się też witam,mam w tym roku 29lat, w październiku zeszłego roku urodziłam pierwsze dzieciątko zdrowy chłopiec z nami. Fajnie byłoby tak maj czerwiec może ciut później żeby udało się z drugim. Nie chce dużej różnicy mąż też, karmie KP i mm więc szansa jest a rodziłam SN.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry