Jotka_
Fanka BB :)
Gratuluje!!!! Dla mnie krecha jest elegancka!Dziewczyny czy mój mózg płata mi figle czy tam jest cień cienia ??? 10 dpo nie mogłam wytrzymać bo mnie piersi i jajniki cały czas kłują i dziś jakoś dziwnie ciągnie w podbrzuszu...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gratuluje!!!! Dla mnie krecha jest elegancka!Dziewczyny czy mój mózg płata mi figle czy tam jest cień cienia ??? 10 dpo nie mogłam wytrzymać bo mnie piersi i jajniki cały czas kłują i dziś jakoś dziwnie ciągnie w podbrzuszu...
Dziewczyny czy mój mózg płata mi figle czy tam jest cień cienia ??? 10 dpo nie mogłam wytrzymać bo mnie piersi i jajniki cały czas kłują i dziś jakoś dziwnie ciągnie w podbrzuszu...
Wiecie .. dziś dopadły mnie jakieś wątpliwościod wczoraj wieczora aż popłakiwałam po kątach
Czy wszystko będzie dobrze .. ta beta taka malutka , czy urośnie .. jutro mam znowu krew .. strasznie się boje
wieczorem po całym dniu tak strasznie zaczął boleć mnie odcinek lędźwiowy że aż musiałam się położyć , na jedzenie patrzeć nie mogę .. czuje się okropnie
![]()
Ja się też witam,mam w tym roku 29lat, w październiku zeszłego roku urodziłam pierwsze dzieciątko zdrowy chłopiec z nami. Fajnie byłoby tak maj czerwiec może ciut później żeby udało się z drugim. Nie chce dużej różnicy mąż też, karmie KP i mm więc szansa jest a rodziłam SN.
DziękiGratuluje!!!! Dla mnie krecha jest elegancka!![]()
Dzięki ale ja to tak na spokojnie może się uda w połowie roku bynajmniej jak mały miał by pół roku już by nawet było ok, ale czas pokaże.Ja widzę delikatną kreskę
Niestety, teraz burza hormonów w Tobie działać będzie. Na pewno wszystko będzie dobrze :*
Witaj! Trzymamy kciuki![]()
wow, pierwszy raz widzę takie cudo.
No na teście widze samo szczęścieDziękiNie będę dziś dała rady zasnąć.... oby ten 14 cykl był tym szczęśliwym...
Trzymam kciukiDziękiNie będę dziś dała rady zasnąć.... oby ten 14 cykl był tym szczęśliwym...
Trzymam kciukiDziękiNie będę dziś dała rady zasnąć.... oby ten 14 cykl był tym szczęśliwym...
Ja bralam clo przy drugim synku i jedyne co mialam to w ch.. okropny bol jajnikow przy owulacji.. nie mialam nic innego takiego wartego uwagi.Są tutaj też dziewczyny na clo. Możecie Mi napisać czy macie jakieś skutki uboczne? Bo Ja to mam chyba wszystkie możliwe(próczwymiotów). W dwóch cyklach poprzednich czyli tej z którego mam synka i ze straty też się tak źle czułam. Masakra[emoji3061][emoji3061][emoji3061]
Ja bralam clo przy drugim synku i jedyne co mialam to w ch.. okropny bol jajnikow przy owulacji.. nie mialam nic innego takiego wartego uwagi.
A za kazdym razem jak bralas wczesniej clo to mialas takie objawy ???