kinga30
Fanka BB :)
Jak mam 14 dnia owu to cykl 28 dni, jak 15 dnia to 29 dni zawsze się sprawdza u mnieU mnie owu pewna, bo monitoring potwierdził obserwacje. A przyspiesza Ci @ o tyle samo dni co owu czy mniej ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak mam 14 dnia owu to cykl 28 dni, jak 15 dnia to 29 dni zawsze się sprawdza u mnieU mnie owu pewna, bo monitoring potwierdził obserwacje. A przyspiesza Ci @ o tyle samo dni co owu czy mniej ?
Jak mam 14 dnia owu to cykl 28 dni, jak 15 dnia to 29 dni zawsze się sprawdza u mnie![]()
Dokładnie u mnie tak jestJa miałam zawsze po odzyskaniu względnie płodności w 15 DC owu i cykl średnio statystycznie 29 z odchyleniami jeden dzień. A teraz 12 to powinnam mieć 26-dniowy cykl ?
@hania4899 wychodzi na to że tak, więc na kiedy wypada ci termin @ według tych obliczen?
robiłam dzisiaj drugi test, kreska jest wyraźniejsza niż dwa dni temu więc jest nadziejamiłego dnia dziewczyny
![]()
To jak nie przyjdzie tego 20 mozesz jiz sikac![]()
Zostalo 8 dni.. co to jestNie wiem, jak wytrzymam tyle bez sikania. Ale czego się nie robi, żeby mieć pewność.
A tak na poważnie to poczekam do 20, a potem pomyślę. Jak mi się uaktywni PMS to można czekać dalej.![]()
Ja zaczęłam testować w 25dniu po południu (zwykle mam 28dniowe cykle). Oszalałam ale coś mi kazałoZostalo 8 dni.. co to jest![]()