Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziekuje I wzajemnieZ okazji dnia kobiet życzę Wam wszystkiego najlepszego, zdrowia, spełnienia marzeń i upragnionych dwóch kreseczek ze zdrowymi maluchami.![]()
Dzięki Kochana!Z okazji dnia kobiet życzę Wam wszystkiego najlepszego, zdrowia, spełnienia marzeń i upragnionych dwóch kreseczek ze zdrowymi maluchami.![]()
Ktoras testuje na dniach czy tyloo ja jutro sikam?
Trzymam kciukiKtoras testuje na dniach czy tyloo ja jutro sikam?
No patrz choroba juz jutro wlasnie! Raczej nastawiam sie na porażkę, bo tyle mam stresów ostatnio, że szczerze musiałby się zdarzyć cud z bym zobaczyla te dwie kreski. Niby szyjka jakas taka jest inna.. niby jakos mnie ćmi w brzuchu.. ale rano byla okres kupa (zawsze jest dzień przed lub w dzień @) wiec nie robi sobi wielkich nadziei.
Jednak dla spokojnej glowy kupie sobie dzis test i sikne.
Tak bobo test . A dlaczego to ma jakieś znaczenie ? PozdrTo bobo test???
DzienaTrzymam kciuki![]()
DzienaTo będziem czekać na efekty[emoji16]
A nóż może organizm Ciebie zaskoczy[emoji6]
tak kreske widze na bobo zawsze nawet jak w ciazy nie jestem. Generalnie wg mnie nie jest miarodajny.. ale oczywiscie nie znaczy to ze u Ciebie tez! A powiec ktory masz dzi n po owulacji ??Tak bobo test . A dlaczego to ma jakieś znaczenie ? Pozdr