Jestem świeża w tej diagnozie, więc zastanawiałam się czy ktoś to samo teraz przechodzia co potrzeba?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem świeża w tej diagnozie, więc zastanawiałam się czy ktoś to samo teraz przechodzia co potrzeba?![]()
ja nie, ale mam dwie za sobą, więc jak masz pytana to piszJestem świeża w tej diagnozie, więc zastanawiałam się czy ktoś to samo teraz przechodzi![]()
Ja jestem po 1, szykuje się do 2. Jak koleżanka wyżej - jak coś to piszJestem świeża w tej diagnozie, więc zastanawiałam się czy ktoś to samo teraz przechodzi![]()
Ja w lipcu się szykuję do 1Jestem świeża w tej diagnozie, więc zastanawiałam się czy ktoś to samo teraz przechodzi![]()
jestem po 3, z pierwszej córka, druga z poronieniem i teraz pozytywny test po trzeciej. Jak masz pytania to pisz.Jestem świeża w tej diagnozie, więc zastanawiałam się czy ktoś to samo teraz przechodzi![]()
ja miałam normalnie w klinice, może nie na fotelu ginekologicznym, ale na leżanceDzięki za odzew dziewczynypewnie już na forum było to poruszone. Zastanawiam się czy ten zabieg odbywa się w szpitalu ? Czy w gabinecie ginekologa ?