reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

I ja ! A najbardziej takie ktore sama robie [emoji14]
Jak sie czujesz ? [emoji8]
Ja też lubię robić sushi i mi bardzo nieskromnie rzecz mówiąc smakuje :D
Chociaż mój m. zabrał nas kiedyś do restauracji, gdzie jak zobaczyłam sushi to mi szczęka opadła. Wyszłam taka objedzona, że myślałam, że pęknę :D

Co do samopoczucia, to troszkę kiepskie. Wczoraj przerobiłam się trochę fizycznie i mnie na wieczór podbrzusze pobolewało, aż temp dostałam [emoji849] W nocy się obudziła zlana potem i nie mogłam zasnąć. Siedziałam i rugałam się za to, że mogłam fasolce zaszkodzić [emoji24] Taka stara a taka głupia [emoji17] Już teraz wiem, że muszę jednak trochę fizycznie spasować.
Mam nadzieję, że ty nadal czujesz się tak dobrze [emoji8] W pon czeka cię wizyta, trzymam kciuki i czekam na relację [emoji110]

reklama
Po przerwie, w końcu mam chwilę na małe wylanie z siebie żalu.
Poza faktem że jestem uziemiona między dwoma remontami to ze mną jest tak sobie.
Dwa cykle na duphastonie. Klęska straszna. Po odstawieniu w 1 cyklu miałam coś co słabo nazwać okresem, bo ale ok zaklasyfikowalam to jako okres. Teraz przy drugim dostałam okres w trakcie brania dupka Jakiś żart. Nie powinno to się wydarzyć.

Po drodze mąż był na swoich badaniach i ma słabe wyniki nasienia. Jestem już lekko znerwicowana i tracę jakiekolwiek nadzieje...

Poza faktem że jestem uziemiona między dwoma remontami to ze mną jest tak sobie.
Dwa cykle na duphastonie. Klęska straszna. Po odstawieniu w 1 cyklu miałam coś co słabo nazwać okresem, bo ale ok zaklasyfikowalam to jako okres. Teraz przy drugim dostałam okres w trakcie brania dupka Jakiś żart. Nie powinno to się wydarzyć.

Po drodze mąż był na swoich badaniach i ma słabe wyniki nasienia. Jestem już lekko znerwicowana i tracę jakiekolwiek nadzieje...

słabe wyniki nasienia można suplementami poprawić, dziewczyny może coś doradzą, bo wiem że czymś faszerują swoich facetów :)

a dupek z jakich przyczyn dostałaś?

nawet nie wspominajcie o sushi, uwielbiam ale teraz się boję jeść bo może już nie powinnam.. (cień z wczoraj przybrał kształt słabej kreski!)

Mój mąż miał 1% prawidłowych, wdrożył suplementacje a teraz jestem w ciąży :) mam nadzieję tylko że to ten dobry plemnik, zdrowy dotarł.

reklama
Do góry