Bunia1992
Fanka BB :)
O właśnie teraz prędzej śnieg na Wielkanoc niz w wigilię ;PMoi rodzice mieszkają w Sudetach i mają śnieg na Wielkanoc od jakiś dwóch lat![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O właśnie teraz prędzej śnieg na Wielkanoc niz w wigilię ;PMoi rodzice mieszkają w Sudetach i mają śnieg na Wielkanoc od jakiś dwóch lat![]()
Ja tez w Sudetach mieszkalam [emoji6] ale mnie tam nie ma od 2015 roku wiec nie wiem jak teraz z zimą tam [emoji6]Moi rodzice mieszkają w Sudetach i mają śnieg na Wielkanoc od jakiś dwóch lat![]()
W uk to prawie zieloneGdzie te białe święta w Polsce ? [emoji14]
Ten z pipetką? [emoji1] dla mnie to wcielone ZUO!!!!!!!A ja chcialam teraz wlasnie ten podklad przetestowaćbo wiele blogerek go wlasnie polecalo
To w polsce tylko brudne ;0W uk to prawie zielone![]()
No dobra,ale jak mieszkalam w Polsce 11 lat temu to byl snieg na swietaO właśnie teraz prędzej śnieg na Wielkanoc niz w wigilię ;P
W UK zostajecie już na stałe? [emoji4]No dobra,ale jak mieszkalam w Polsce 11 lat temu to byl snieg na swietateraz wszystko sie pozmienialo
...w Uk jak jest snieg to wszyscy szybko dzieci ubieraja i wypychaja na dwor,robia expresowego balwana,szybkie zdjecia i po godzinie nie ma sniegu bo za cieplo jest hehe
Narazie tak,w sumie w Pl poza rodzicami i tesciami nikogo nie mam,a tu juz mam cale zycie ulozone,chociaz nie powiem chcialabym wrocic,moj maz by sie jeszcze dzis spakowal,ale zaczynac od poczatku juz troche starawa jestem na toW UK zostajecie już na stałe? [emoji4]
Rozumiem. Ja byłam w Holandii 3lata, ale wszystkich miałam w PL i bardzo tęskniłam za rodziną i krajem [emoji4]Narazie tak,w sumie w Pl poza rodzicami i tesciami nikogo nie mam,a tu juz mam cale zycie ulozone,chociaz nie powiem chcialabym wrocic,moj maz by sie jeszcze dzis spakowal,ale zaczynac od poczatku juz troche starawa jestem na to![]()