reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Cześć dziewczyny.
Dawno mnie nie było. Jakoś po 2 nieudanych IV nie miałam siły. Dodatkowo w sierpniu pożegnałam mojego tatę, co dodatkowo mnie przygwoździło.
Chcielibyśmy teraz zmienić klinikę i udać się do SalveMedica w Łodzi.
Nie wiecie czy przyjmuje tam dalej dr. Paśnik? A może polecacie innego skutecznego lekarza?

Ja z Łodzi polecam mega Ireneusz Salata, specyficzny lekarz z „zboczonym” humorem ale bardzo dużo zleca badań i wie jak postawić diagnozę itd. Bylam u 4 innych staramy się od 2 lat i dopiero on wykrył u nas w czym była przyczyna a tez już mieliśmy jechać na inseminacje bo w gamecie od razu iu :/

reklama
A jak wspominasz życie w Holandii?[emoji1] tez tam bylam [emoji1] i tęsknię za tym szczerze mówiąc...
Wspominam dobrze [emoji4] kulturalni, mili ludzie [emoji4] Holandia piękna [emoji4] zwiedzaliśmy ile się dało [emoji4] źle wspominam polskie agencje pracy... no ale to wiadomo [emoji14]

Moja @ rozkreciła się na maxa [emoji53] brzuch boli strasznie. Czyli notuję 1dc. Cykl trwał 26 dni :/ szok, nigdy nie miałam tak krótkiego cyklu.

Dobranoc dziewczyny

I ja wracam bo dłuższej przerwie. Byliśmy z rodzinką na krótkich wakacjach we Włoszech - bajka. Teraz mamy kocioł w mieszkaniu, bo wracając z cmentarza w Zaduszki znaleźliśmy przy drodze masakrycznie wychudzoną kotkę, była już na granicy śmierci głodowej i teraz jest u nas w domu, a mamy już 2 koty i psa. @Azulka_26 super, że wróciłaś, brakowało tu Ciebie.

Ja milo wspominam Święta jak bylam w podstawowce. Mieszkam kolo babci i ciotki. I Wigilia zawsze byla po srodku czyli u babci i dziadka. I bylo Nas w sumie ok 20 osób. To dopiero były Święta.
Ale wszystko sie skonczylo gdy dziadek umarł. Wigilie kazdy zaczal robic własna. I babcia na pol godziny przychodziła do Nas i na pol godziny szla do ciotki. Święta juz nigdy nie były takie same po tym jak dziadka zabraklo. Niestety.
Kiedys dziadkowie Nam opowiadali jak oni spedzali Swieta itp a teraz tylko klotnie o to czy sie lubi PIS czy PO[emoji15]

Ooo miałam tak samo jak babcia z dziadkiem żyli , a później dziadek zmarł to do babci i tak wszyscy jeździli i tam były zawsze najlepsze święta a później z roku na rok to coraz mniej przyjeżdzało rodziny i z babcią chodziłyśmy do ciotki i wujka obok to już nie to samo co kiedyś :/ a teraz już i babci nie mam od 9lat i teraz tak naprawdę święta są bo są :(

Bardziej genetyczne obciążenie idzie co drugie pokolenie np moja babcia miała chora tarczycę moja mama nie ma za to ja z siostrą mamy gorzej niepokoi mnie fakt że babcia zmarła na raka piersi ehhh

Też tak słyszałam, że co drugie pokolenie idzie ... moja babcia z dziadkiem mieli żylaki i ja już mam żyłek pełno na nogach i boje się , że będe je miała a moja mama praktycznie ma czyste nogi , może z jedna ma taką żyłke pękniętą i nic poza tym i się dziwi skąd ja tyle żyłek mam :/

reklama
Wspominam dobrze [emoji4] kulturalni, mili ludzie [emoji4] Holandia piękna [emoji4] zwiedzaliśmy ile się dało [emoji4] źle wspominam polskie agencje pracy... no ale to wiadomo [emoji14]

Też byłam w Holandii i też tak wspominam ją :D ale najbardziej przeraża mnie ich język i chyba bym sobie połamała go, gdybym tam została :p

Do góry