reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

U Nas w maju będzie 9 lat razem a po ślubie lekko ponad rok.
A tez slyszalam ze to 7 lat to takie przelomowe dla zwiazku[emoji4]

reklama
U Nas w maju będzie 9 lat razem a po ślubie lekko ponad rok.
A tez slyszalam ze to 7 lat to takie przelomowe dla zwiazku[emoji4]

O boże ja też słyszałam , że ludzie się co 7lat zmieniają ogólnie i właśnie 7lat związku takie przełomowe jest a u nas będzie w maju 2019r. 7 lat :szok:
Chocaż w tamtym roku się okropnie kłóciliśmy jak byliśmy w Holandii i już myślałam, że będzie koniec, że nie wytrzymam ale się uspokoiło jak wróćiliśmy do Pl no i teraz to, że nie udało się zajść w ciążę i mieszkania szukamy a jak się nie uda jedno i drugie to pewnie będzie napięcie rosło :oo2:

Niby do 7 dni ale u nas jak jest pełno śluzu to chyba mogą przeżyć w takim środowisku tyle czasu, bo tak normalnie na zewnątrz to szybko umierają myślę, że doba i po nich [emoji14]
Bo jak mieliśmy badanie nasienia z dobową obserwacją to ich ruchliwość po 24h wynosiła 11%...
Trzeba mieć jeszcze ten śluz ;p

Gdzies czytalam ze 7 lat to jest takie "byc albo nie byc dla zwiazku" i znam pare par ktore albo przed 7 rokiem sie rozeszlo,albo moze sie rozejsc,powyzej 7 to juz na zawsze;)
Mój brat brał rozwód po 10latach wiec raczej nie ma znaczenia [emoji1]

Ja z moim mężem jestem już 9lat, ale po ślubie 5miesięcy [emoji23]

reklama
Do góry