reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ale się zdenerwowalam z rana :mad:wstawilam na fb zdjęcie ze spaceru z mężem i koleżanka która ostatni raz widziała mnie dwa lata temu napisała komentarz "czyżby rodzinka się powiekszala" tylko nie wiem po czym to stwierdziła jak widać nas tylko do ramion.... :mad: komentarz usunięty a do niej napisałam wiadomość....
Za ludźmi nie nadążysz... [emoji58] ostatnio coraz częściej zauważam, ze ludzie gadają co im ślina na język przyniesie [emoji58]

reklama
Cześć dziewczynki [emoji173] jak Wam mija niedziela?[emoji1] ja dzis odsypiam wczorajszą noc bo przyjaciółka zorganizowała mi imprezę niespodziankę z okazji urodzin [emoji1] na odległość z moim małżonkiem to ogarniali [emoji1] niespdzinka mega była[emoji1] wszystko skrupulatnie zaplanowali [emoji1] nawet jak tort wchodził to w tym momencie mąż się z nami połączył przez wideo rozmowe [emoji1] także moje zaskoczenie było OGROMNE i do dziś mnie trzyma [emoji1]

Cześć dziewczynki [emoji173] jak Wam mija niedziela?[emoji1] ja dzis odsypiam wczorajszą noc bo przyjaciółka zorganizowała mi imprezę niespodziankę z okazji urodzin [emoji1] na odległość z moim małżonkiem to ogarniali [emoji1] niespdzinka mega była[emoji1] wszystko skrupulatnie zaplanowali [emoji1] nawet jak tort wchodził to w tym momencie mąż się z nami połączył przez wideo rozmowe [emoji1] także moje zaskoczenie było OGROMNE i do dziś mnie trzyma [emoji1]
Wdzystkiego najlepszego z okazji urodzin[emoji8] spełnienia marzeń i duzo milosci[emoji173]

No ja miałam wczoraj i przedwczoraj taki śluz a kilka dni temu brzuch mnie bolał tak ostro i kręgosłup , że masakra i na drugi dzień też tak czułam :/
A boboseksy były u nas zaraz po @ ostatnie a tak to się kłócimy ostatnio i jest napięta atmosfera i nikt nie wychodzi z inicjatywą boboseksów a mam owulację , ale z drugiej str martwie się czy sobie poradzimy finansowo, nie mamy jeszcze swojego mieszkania a jak bd mieć i jeszcze dzidziuś to nie wiem czy podołamy :(
Jak już dzidzia pojawi się w brzuszku to na prawde człowiek widzi rozwiązanie w każdej sytuacji. A przed zawsze się będzie zamartwiał czy sobie poradzi :)

Ani jednego jeszcze [emoji23] Ale jeden mocno "napuchniety " widać, że niebawem wyjdzie... Tylko kiedy? też trzeba smarowac dziasla, bo czasem miałczy w ciągu dnia [emoji849] No i produkcja śliny taka, że hohoho... No i może przez te zeby nie może zasnąć i chodzi tak późno spać, bo wczoraj z wieczora była histeria przed spaniem
To ja już Ci współczuję ;P

W takim razie spełnienia marzeń :) dobrze jest mieć takich ludzi przy sobie którzy potrafią robić takie rzeczy niespodzianki :)

Zdrówka i szczęścia i dzidziusia :-*

reklama
Wszystkiego najlepszego❤:):*

Do góry