Misty29
Fanka BB :)
Ten przepis nigdy mnie nie zawiódł Link do: PizzaMi nigdy nie wychodzi ciasto do pizzy[emoji19]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten przepis nigdy mnie nie zawiódł Link do: PizzaMi nigdy nie wychodzi ciasto do pizzy[emoji19]
No wkońcu ktośA u mnie taka niespodzianka z rana, 29 dc, @ miała być dziś po południu... Trochę jestem w szoku, że kreski są tak bardzo wyraźnie [emoji2] [emoji173] Zarażajcie się śmiało, najlepiej wszystkie [emoji173]Zobacz załącznik 916977
Oby owocne były te przytulasy [emoji7]U nas to taki standard [emoji23] a w przerwie przytulasy co by owulacji nie przegapić [emoji85]
Wzajemnie [emoji8] u mnie dziś sprzątająco-piorący dzien [emoji23]Cześć dziewczyny
Miłego dnia [emoji8]
GratulujęA u mnie taka niespodzianka z rana, 29 dc, @ miała być dziś po południu... Trochę jestem w szoku, że kreski są tak bardzo wyraźnie [emoji2] [emoji173] Zarażajcie się śmiało, najlepiej wszystkie [emoji173]Zobacz załącznik 916977
No to dawaj znac jak tam po wizycie. Może akurat się wchłonął. Dobrze by było [emoji16] fajny wczorek się zapowiada u Was [emoji173][emoji7] ja jeszcze tydzień muszę czekać na taki wieczór [emoji42][emoji58]Cześć cześć!miłego
u mnie dziś praca, potem wizyta u ginekologa, bo stwierdziłam, że warto iść i zobaczyć co tam w środku się dzieje. Pół roku temu gin znalazł i mnie polip, ale ze cytologia wyszła dobra to zostawiliśmy go w spokoju. Może się wchłonął? Zobaczymy
![]()
A wieczorem może jakieś winko z mężem
Zawsze mozesz wróżbity Macieja zapytać [emoji23] on jest tak niesamowity, że potrafi przewidzieć, że dziś wieczorem będzie ciemno[emoji23]Hej u mnie dziś pucowanie mieszkania, bo teściowa robi nalot [emoji13]
Owulacja albo była... albo będzie albo w ogóle jej nie będzie [emoji39] Mogę sobie jedynie wywrózyc z fusów [emoji2957][emoji106]
Dziękuję :-)Piękne kreski!! Moje gratulacje kochana :-*
Dzięki, właśnie chyba będzie koniec lipca, początek sierpnia :-)Ooo jak się cieszę. Gratulacje. Dołącz do mnie na lipcowkach. Na kiedy termin porodu Ci wypada? Wydaje mi się że podobnie do mnie![]()