reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Dokładnie za wczesnie wiem ale będę przez ten cykl robiła codziennie żeby zobaczyć z czym to się je 8-)
Ja też będę ale jeszcze zaczynam, moje cykle sa 31dniowe, więc teraz nie ma sensu. Zacznę za tydzień kiedy Flo pokazuje początek dni płodnych :)

Ty za wcześnie a ja za późno xD teraz coś mnie jajniki bolą więc wychodzi że dziś mam owulacje, zobaczymy co test na to
Rób test i wieczorem do roboty! ❤️❤️ :D

Mam wynik prolaktyny i jest 19,5 a w lipcu bylo niecale 13. Niby jest w normie, bo do 29 jest norma wedlug laboratorium. Ale sama nie wiem.

Dziewczyny, tak czytam te Wasze posty o tym jak wyglądają Waszs starania, o tym, że codziennie siw staracie. I szczerze Wam powiem, że ogromnie Wam zazdroszczę, ze macie taką możliwość. U nas w najbliższym czasie nie zapowiada się, alby byl chociaż jeden pełny cykl starań [emoji24] ale ogólnie rzecz biorąc, bardzo się cieszę, że macie taką możliwość, aby próbować jak najwięcej w danym cyklu [emoji109] z calego serca trzymam za Was kciuki [emoji173]
Screenshot_20180906-140826.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180906-140826.jpg
    Screenshot_20180906-140826.jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 133
Masterka czasami wystarczy jeden seks i bedzie ciaza! To wcale nie musi być 10 stosunkow pod rzad...no ale wiadono u jednej to zaskoczy a u drugiej nie.

reklama
Do góry