reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Laski, jak to u was jest, czy wy PO OWU też stopujecie na jakiś czas z [emoji177]? Ja dla bezpieczeństwa min tydzień daje dyspensy nam. Wiecie, bo by nie podrażniać nic na wszelki wypadek, a jak u Was?
Ja tez zawsz mam takie mysli zeby nie zaszkodzic,i stopujemy troche,zreszta maz ma mnie juz troszke dosc,musze go wyposcic;)

reklama
Laski, jak to u was jest, czy wy PO OWU też stopujecie na jakiś czas z [emoji177]? Ja dla bezpieczeństwa min tydzień daje dyspensy nam. Wiecie, bo by nie podrażniać nic na wszelki wypadek, a jak u Was?
My nie stopowaliśmy ale nie chciałam żeby było do środka. Nawet się seksowalismy 2 dni przed moim pozytywnym testem [emoji14][emoji4]

Cześć zapraszamy :) ile się starasz? Napisz coś o sobie :)
Od 8 lat mieszkam w De, mam dwie coreczki.Aktualnie nie pracuje na pelny etat bo studiuje.Na bb jestem juz dosc dlugo bo odkad zaczelam starac sie o druga corke czyli od ok 2013 roku.Teraz juz staramy sie dlugo o trzeciego i ostatniego Maluszka i niestety moja lekarka sie poddala i wyslala nas do Kinderwunschzentrum jestem w trakcie ogarniania PCOS bo zanikl mi okres.Wiec mozna powiedziec ze starania zaczynamy od teraz z lekami
Niestety jestem tez po wielu stratach ale nie bede sie rozpisywala bo to ciezki temat dla wielu z nas ale mnie temat strat na roznych etapach ciazy tez nie ominal

Dziekuje bardzo za mile przyjecie [emoji8]

Od 8 lat mieszkam w De, mam dwie coreczki.Aktualnie nie pracuje na pelny etat bo studiuje.Na bb jestem juz dosc dlugo bo odkad zaczelam starac sie o druga corke czyli od ok 2013 roku.Teraz juz staramy sie dlugo o trzeciego i ostatniego Maluszka i niestety moja lekarka sie poddala i wyslala nas do Kinderwunschzentrum jestem w trakcie ogarniania PCOS bo zanikl mi okres.
Niestety jestem tez po wielu stratach ale nie bede sie rozpisywala bo to ciezki temat dla wielu z nas ale mnie temat strat na roznych etapach ciazy tez nie ominal

Dziekuje bardzo za mile przyjecie [emoji8]
Życzę dużo zdrówka :* Czyli przy dwóch pierwszych dzieciach nie było problemu z zajściem tylko jest problem przy trzecim?

Nie bylo problemow wiekszych tylko z pierwsza ciaza.O druga corke staralismy sie trzy lata i wlasnie wtedy tracilam ciaze na roznych etapach.Ciaza byla od samego poczatku z przebojami:plamieniami,krwawieniami,krwotokiem,bolami.Prawie cala przelezana ale koniec koncow corcia jest zdrowa.
Teraz tez raz udalo sie zajsc w ciaze ale niestety stracilam ja w drugim trymestrze.Od tego czasu niestety miesiaczka mi zanikla

Witam nową koleżankę :-)
My po owu nie stopujemy, kochamy się jak mamy siłę i ochotę.
Dziś temperatura tak samo niska jak wczoraj i chodzę dzisiaj zła jak osa, wszystko mnie denerwuje a do @ jeszcze 5 dni.... Tylko dziwne że temp tak się obniżyła tyle wcześniej, zawsze dwa dni wcześniej lub dzień wcześniej i tym razem nic mnie nie boli...

reklama
Nie bylo problemow wiekszych tylko z pierwsza ciaza.O druga corke staralismy sie trzy lata i wlasnie wtedy tracilam ciaze na roznych etapach.Ciaza byla od samego poczatku z przebojami:plamieniami,krwawieniami,krwotokiem,bolami.Prawie cala przelezana ale koniec koncow corcia jest zdrowa.
Teraz tez raz udalo sie zajsc w ciaze ale niestety stracilam ja w drugim trymestrze.Od tego czasu niestety miesiaczka mi zanikla
Przykro mi :( oby się udało po raz kolejny!

Do góry