martoosia04
Fanka BB :)
No widzisz [emoji16] Dziś mogłabyś zrobić test![]()
Ale nie mam [emoji23][emoji23][emoji23]
Kupię przed pracą.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
No widzisz [emoji16] Dziś mogłabyś zrobić test![]()
To czekamy na II kreski [emoji16]Ale nie mam [emoji23][emoji23][emoji23]
Kupię przed pracą.
Ale nie mam [emoji23][emoji23][emoji23]
Kupię przed pracą.
mowi że wyniki idą bezpośrednio do gina i położnej myślę ok po nowym roku zadz do położnej zapytam czy wszystko ok patrzę o 10 na stronę online wyniki są Glukoza ci sie udala [emoji14] od 92 juz bys miala skierowanie na krzywa [emoji14]Witajcie dziewczynki ja dzisiaj od rana na nogach robiłam wyniki i trafiłam na bardzo kompwnetna Panią w labomowi że wyniki idą bezpośrednio do gina i położnej myślę ok po nowym roku zadz do położnej zapytam czy wszystko ok patrzę o 10 na stronę online wyniki są
brawo dla tej pani
Na moje oko chyba wszystko dobrze ale zapytam naszych fachowców glukoza 91 dobra czy za wysoko? I tokso dodatnie IgM 0,64 co to oznacza?
Pamiatam że w pierwszej ciąży piłam to okropieństwoGlukoza ci sie udalaod 92 juz bys miala skierowanie na krzywa![]()
![]()
A igg jakie masz ? Igm w jakiej jednostce - ilosciowo czy index ?
Czuli jak na moje oko przechodzilas juz w przeszlosci tokso [emoji6]Pamiatam że w pierwszej ciąży piłam to okropieństwo
Toksoplazmoza IgM itrerpretacja dodatni
Tokso IgM 0,64 index >0,6 dodatni i tyle o tokso
Teraz tez będziesz pila tylko później [emoji16] gdzieś chyba koło 24tc [emoji848]Pamiatam że w pierwszej ciąży piłam to okropieństwo
Toksoplazmoza IgM itrerpretacja dodatni
Tokso IgM 0,64 index >0,6 dodatni i tyle o tokso