reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Czuli jak na moje oko przechodzilas juz w przeszlosci tokso [emoji6]

A co do glukozy to i tak cie to nie ominie [emoji14] ale dopiero okolo 24tc [emoji6] wcześniej robi sie tylko jak ta pierwsza glukoza wyjdzie źle a tobie sie udalo [emoji14]
Dzięki bardzo za info z tą glukoza to przynajmniej teraz są jakieś smakowe ;):D

reklama
Smakową glukoza???? Woooow! Ja jak robiłam te 6 lat temu to takich wynalazków nie było! [emoji23]

Pamietam, że jak piłam przy pierwszej ciąży, to potem mi się tak spać chciało, że ledwo siedziałam w tej przychodni [emoji23] dobrze, że wyszła ok, przynajmniej nie musiałam powtarzać.

Cześć dziewczyny !

Wreszcie się wykurowałam jakoś. Jeszcze trochę kaszle, ale nie ma tragedii.
U gina cóż. Ten polip teraz wygląda na mięśniaka i urósł do 1cm
Mam brać te tabletki dalej bo testosteron spadł ale jeszcze za mało.. Więc zobaczymy co będzie do wiosny.

U mnie też przygotowania do świąt pełną parą. Ciasteczka porobione. Prezenty popakowane. Jutro czeka mnie produkcja ciast.
Kończę właśnie obiad, bo na popołudnie do pracy.

Witam nowe koleżanki [emoji8] I życzę powodzenia w staraniach

@martosia Trzymam kciuki za II kreski
@MasterKa piękny groszek ! Niech rośnie zdrowo [emoji8]

Przepraszam , że wszystkim nie odpisze ale to prawie 400 postów!!
Co to za dziadostwo się przyczepiło :/ co lekarz mówił na temat tego mięśniaka? Trzeba będzie to usuwać czy może zniknie? :[

Teraz tez będziesz pila tylko później [emoji16] gdzieś chyba koło 24tc [emoji848]
Dokładnie tak [emoji14]
Dzięki bardzo za info z tą glukoza to przynajmniej teraz są jakieś smakowe ;):D
Są smakowe albo mozna zapytac w labo czy mozesz wycisnac sobie do niej sok z cytryny [emoji6]
Dla mnie nie bylo tragedii, wypilam i bylo ok tylko te pierwsze 10minut tak mi goraco na żołądku bylo [emoji14] no szkoda tylko ze u mnie nie wyszlo ok [emoji849]

Ostatnio doznalam szoku jak widzialam ze w niektórych laboratoriach pielęgniarki po wypiciu glukozy pozwalaja isc np do domu na ta godzinę.. [emoji849][emoji849]

Co to za dziadostwo się przyczepiło :/ co lekarz mówił na temat tego mięśniaka? Trzeba będzie to usuwać czy może zniknie? :[
Raczej mówił, że do usunięcia ale tylko w przypadku kiedy będzie utrudniał zajście w ciążę albo nagle zacznie szybko rosnąć.
To wszystko. Nie rodziłam więc nie chce tego ruszać, bo po zabiegu mogą powstać zrosty i też będzie problem z ciążą

Dzwoniłam do położnej mówiła że doktor sprawdza wyniki jak będzie coś nie tak będzie dzwonił żeby się zjawić także czekam cierpliwie

Raczej mówił, że do usunięcia ale tylko w przypadku kiedy będzie utrudniał zajście w ciążę albo nagle zacznie szybko rosnąć.
To wszystko. Nie rodziłam więc nie chce tego ruszać, bo po zabiegu mogą powstać zrosty i też będzie problem z ciążą
eh zawsze coś się czepi :[
Zdrówka kochana ;*

reklama
Cześć dziewczyny !

Wreszcie się wykurowałam jakoś. Jeszcze trochę kaszle, ale nie ma tragedii.
U gina cóż. Ten polip teraz wygląda na mięśniaka i urósł do 1cm
Mam brać te tabletki dalej bo testosteron spadł ale jeszcze za mało.. Więc zobaczymy co będzie do wiosny.

U mnie też przygotowania do świąt pełną parą. Ciasteczka porobione. Prezenty popakowane. Jutro czeka mnie produkcja ciast.
Kończę właśnie obiad, bo na popołudnie do pracy.

Witam nowe koleżanki [emoji8] I życzę powodzenia w staraniach

@martosia Trzymam kciuki za II kreski
@MasterKa piękny groszek ! Niech rośnie zdrowo [emoji8]

Przepraszam , że wszystkim nie odpisze ale to prawie 400 postów!!
Stanęłaś na nogi przed świętami [emoji7]

Do góry