Kochana tzn. chodziło mi o te paskowe z allegro mi fajnie pokazywały.Oo dobrze poznać pozytywna opinie dziękujęa orientujesz się czy można dokupić później końcówki? Bo tam jest 10 szt tylko
Źle się wyraziłam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana tzn. chodziło mi o te paskowe z allegro mi fajnie pokazywały.Oo dobrze poznać pozytywna opinie dziękujęa orientujesz się czy można dokupić później końcówki? Bo tam jest 10 szt tylko
Mój już 3 badania takie wykonał, i co prawda wyniki są na granicy, ale działamy żeby je polepszyć śpi bez gatek, telefonu w kieszeni nie nosi, oboje przeszliśmy na dietę . Może znacie jakieś dobre suplementy dla Panów polepszajace płodność?Dziewczyny jak nie wiecie czy macie owulacje to polecam paski owulacyjne. Można zobaczyc kiedy się ma i czy w ogóle. Ja stosowałam. Można na Allegro kupić za 12 złotych chyba 60 szt. Jeśli się okaze ze macie owulacje to może mąż powinien sprawdzić czy z nim Ok. Może ma słabe plemniczki. Warto dbać o zdrowie ale to nie tyczy się tylko kobiet.
A już się cieszyłamKochana tzn. chodziło mi o te paskowe z allegro mi fajnie pokazywały.
Źle się wyraziłam![]()
FertilMan - suplement dla mężczyznMój już 3 badania takie wykonał, i co prawda wyniki są na granicy, ale działamy żeby je polepszyć śpi bez gatek, telefonu w kieszeni nie nosi, oboje przeszliśmy na dietę . Może znacie jakieś dobre suplementy dla Panów polepszajace płodność?
Mój bierz Supramen i Nucleox. Oraz EyeQ. Efekty w wynikach widać.FertilMan - suplement dla mężczyzn
Właśnie supramen słyszałam że jest najlepszy, drogi ale podobno działa cuda. DziękujęMój bierz Supramen i Nucleox. Oraz EyeQ. Efekty w wynikach widać.
Btw troszkę mnie tu nie było. Nieco odcielam się od czytania i nastawiania. Musiałam oczyścić głowę![]()
Mam właśnie pierwszy cykl na Clo z monitoringiem. Pęcherzyki ładnie urosły. W sobotę do południa był zastrzyk z Ovitrelle. Dziś rano przytulanki, będziemy je jeszcze poprawiać jutro rano i we wtorek. Mam dziwne uczucie w brzuchu. Troszkę skurcze, troszkę taką pełność. Dziwne. Zobaczymy co z tego wyniknie. Staram się nie stresować i nie martwić na zapas![]()
Hej! Przepraszam, że dopiero teraz ale dawno tu nie zaglądałam udało się! 9 tydzień ciąży obecnieHejJa mam 24 lata więc spokojnie 3 cykle nieudane teraz czekam na @ albo na II KRESKI
do roku czasu to normalne tak dzisiaj mi gin powiedziała i tak z 3msc powinno się brać kwas foliowy przed staraniami ja biorę 2 msc i nie ma się co nakręcać to jest ważne
![]()