martoosia04
Fanka BB :)
U mnie flo bardzo czesto przesuwa dzień @ i owu, w zależności czy zaznaczę testy owu pozytywne czy negatywne. I tak moge przez tydzien.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja korzystam z Flo i z Mój kalendarzyk [emoji4]Hehehe [emoji14] a jaką masz apke ? Bo ja chce zacząć Nowy cykl z mierzeniem tempki , testami no i może właśnie jakaś apka![]()
O to razem prawie mamy @U mnie @ za 3 dni , no ciekawe jestem czy sobie dobrze wywrozylam owulacje [emoji1]
Haha moj sie tak wlasnie wczoraj dowiedzial, przez whatsappa [emoji23][emoji106]U mnie 18dc i termin @ między 11 a 13.10. Mój m będzie wtedy w delegacji, więc jakby co testuje tylko z wami[emoji1] [emoji1] [emoji1] Ciekawe czy bym wytrzymała do jego powrotu, czy by się dowiedział przez whatsappa..
Do tempki polecam ovuview [emoji4]Hehehe [emoji14] a jaką masz apke ? Bo ja chce zacząć Nowy cykl z mierzeniem tempki , testami no i może właśnie jakaś apka![]()
Dzięki :*Haha moj sie tak wlasnie wczoraj dowiedzial, przez whatsappa [emoji23][emoji106]Do tempki polecam ovuview [emoji4]
To super, że wszystko przebiegło pomyślnie. W szpitalach jest skandal z jedzeniem. Są nowe wytyczne gdzie nie głodzi się już tak pacjentów ani przed operacją ani po, ale mało gdzie tego przestrzegają. Kiedy możecie wrócić do starań ?Z mężem coraz lepiej[emoji4] Już chodzi o własnych siłach. Czekamy na obchód, i jak będzie wszystko dobrze to dziś wraca do domu. Ogólnie to byl 2,5 dnia bez jedzenia, dopiero dziś rano dostał jakąś pseudozupę[emoji23]
Także teraz będę rzadziej tu zaglądać bo chcemy ten miesiąc spędzić tylko we dwoje[emoji7][emoji120]
Trzymam kciuki za Was dziewczyny[emoji173] Zobacz załącznik 902737
PewnieZ mężem coraz lepiejJuż chodzi o własnych siłach. Czekamy na obchód, i jak będzie wszystko dobrze to dziś wraca do domu. Ogólnie to byl 2,5 dnia bez jedzenia, dopiero dziś rano dostał jakąś pseudozupę![]()
![]()
Także teraz będę rzadziej tu zaglądać bo chcemy ten miesiąc spędzić tylko we dwoje![]()
![]()
Trzymam kciuki za Was dziewczynyZobacz załącznik 902737![]()